„Sunt fericit că am ales Alro”

15 Dec. 2011, 21:04 Seria 2
„Sunt fericit** că am ales Alro

Venit în vară la gruparea de pe malul Oltului, fundașul central Iulian Grosu s-a impus repede în formula de start a celor de la Alro. Jucătorul defensiv de 29 de ani a evoluat în 14 meciuri, acesta neregăsindu-se în primul unsprezece doar în etapa de debut.

Transferat în vară de la formația de Liga a III-a Petrolul Videle, fundașul central de 29 de ani Iulian Grosu și-a câștigat repede un loc în primul unsprezece al celor de la Alro. Jucătorul defensiv a bifat, cu excepția primei etape, toate meciurile din această primă parte a campionatului. Iulian Grosu spune că nu regretă alegerea făcută, acesta acomodându-se foarte bine în tabăra aluministă.

„Sunt fericit că am ales Alro, mă simt foarte bine, m-am acomodat relativ repede, colegii m-au primit foarte bine. În mare parte sunt mulțumit de evoluțiile din tur, însă întotdeauna este loc de mai bine, au fost meciuri bune, dar și mai puțin bune. În retur sper să reușesc mai mult decât am făcut și să îmi ajut echipa”, a precizat fundașul central.

„Diferența este greu de recuperat, dar nu imposibil”

Fundașul central al celor de la Alro Iulian Grosu este realist în privința șanselor la promovare. Jucătorul defensiv consideră că misiunea recuperării punctelor este dificilă, dar nu imposibilă. În condițiile în care Timișoara și Bistrița sunt favorite certe la primele locuri, aluminiștii speră la o clasare cât mai bună.

„Diferența este greu de recuperat, dar nimic nu este imposibil. Noi sperăm să facem jocuri cât mai bune, să acumulăm puncte, iar la final vom vedea ce se întâmplă. Suporterii sunt ca peste tot, când joci bine te aplaudă, când nu există și voci care te critică, dar ne-au fost aproape în cele mai multe situații”, a mai spus Grosu.

Fundașul central de 29 de ani a mai evoluat la nivelul eșalonului secund pentru formațiile Internațional Pitești și Poiana Câmpina.

sursa: Gazeta Nouă

15 Dec. 2011, 21:04 Seria 2
Pe aceeași temă