Șunda, cu „șapcă roșie”

28 Aug. 2009, 13:36 Seria 2
Șunda,** cu „șapcă roșie

Deaorece Țălnar nu este agreat de fanii lui „U” și a mai cerut achiziții, finanțatorul Universității a început discuțiile cu antrenorul care a dus-o pe echipa din Gruia în Liga I în sezonul 2003-2004.
 

 

Cornel Țălnar a avut aseară o discuție cu Florian Walter, dar cele două părți nu au ajuns încă la un acord. Șeful lui „U” s-a supărat pe Țălnar deoarece i-a cerut să mai aducă un mijlocaș și un atacant și nu a garantat că va promova cu actualul lot. Walter s-a interesat aseară de situația lui Aurel Șunda (actualmente la Săgeata Stejaru), iar azi cele două părți ar urma să discute un contract. „Voi anunța antrenorul zilele viitoare. Încă nu e nimic sigur. Nu am ajuns la un acord cu Palilla pentru rezilierea contractului, urmează să mai discut cu el”, a precizat Walter.
 

 

Palilla nu vrea să plece
 

 

Tehnicianul italian încearcă să-l convingă pe Florian Walter că nu a luat decizia corectă când a decis să intrerupă colaborarea. „Am un contract pe doi ani în care scrie promovarea după al doilea sezon. Peste noapte au schimbat obiectivul și nu m-au întrebat nimic. Am renunțat la echipe de Serie B să vin la Cluj și acum nu urmăresc decât să mă demită”, s-a confesat Palilla apropiaților. Tehnicianul a purtat ieri o discuție cu Walter și i-a explicat că forma echipei va crește. „Nu se pune problema de bani. Am vorbit cu domnul Walter și în general de forma echipei și ce este de făcut pentru ca jucătorii să rămână liniștiți. Mi-a spus că duminică îmi va comunica decizia oficială. Eu aș vrea să rămân la Universitatea”, a spus Palilla.
 

Articol scris de Daniel LUP și Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

28 Aug. 2009, 13:36 Seria 2
Pe aceeași temă