Ștef, Văscan și Edvan nu joacă cu Drobeta!

13 Aug. 2009, 21:39 Seria 2
Ștef, Văscan și Edvan nu joacă cu Drobeta!

Chiar dacă a avut o campanie de achiziții destul de consistentă în această vară, FC Silvania nu se va putea baza în prima etapă pe trei dintre cei mai importanți jucători transferați.

Mijlocașul Dan Văscan mai are de încasat o sumă de bani de la ‘‘U’‘ Cluj si nu vrea să părăsească gruparea de pe Someș până nu va fi “la zi’‘ cu toate plățile. La rândul lor, conducătorii ‘‘șepcilor roșii’‘ vor să-i rezilieze jucătorului contractul, însă fără să-și achite restanțele către jucător. Văscan, care a împlinit chiar miercuri vârsta de 22 de ani, dorește să-și rezolve problema pe cale amiabilă, pentru a nu nevoit să apeleze la comisiile FRF.

Considerat o pată de culoare în lotul Silvaniei, brazilianul Edvan nu îi va putea încânta pe suporterii șimleuani cu driblingurile sale, cel puțin în partida cu Drobeta Turnu Severin. Deși a primit cartea verde din Ungaria, el nu poate evolua deoarece nu are permis de muncă pentru România. ‘‘Toate actele sale sunt înregistrate la Federație și am depus documentația necesară, așa că așteptăm să-i fie eliberat și permisul de muncă’‘, a declarat președintele Ioan Gurzău pentru liga2.ro.

De asemenea, portarul Emil Stef nu va putea evolua sâmbătă din cauza faptului că nu i-a sosit cartea verde din Spania, unde a evoluat până în iarnă.

În aceste condiții, în cursul zilei de joi, au fost înregistrate la Federație transferurile a șase dintre jucătorii nou-veniți, este vorba despre portarul Răzvan Pop, fundașii Bogdan Belcin și Sergiu Nistor, mijlocașul Robert Villand și atacanții George Cotuț și Andrei Șulea. Dintre ei, doar Villand are șansa de a intra în primul unsprezece pentru meciul de sâmbătă dimineața, cu Drobeta Turnu Severin.

Silvania va juca sâmbătă pe teren propriu, de la ora 11.00, cu Drobeta Turnu Severin. Rezultatele și marcatorii partidelor din prima etapă a Ligii a II-a vor putea să fie urmărite în timp real pe liga2.ro.

 

Articol scris de Ciprian PETRAN

13 Aug. 2009, 21:39 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă