Stăncioiu e convins că-i va pune probleme Slatinei, Oprescu cere „puțină șansă”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 18:16 Seria 2
Stăncioiu e convins că-i va pune probleme Slatinei,** Oprescu cere

FC Olt Slatina nu va avea o misiune ușoară în meciul cu Fortuna Câmpina, formație ce se află la un punct în spatele liderului. Antrenorul grupării prahovene, Florin Stăncioiu, spune că jucătorii săi au moralul ridicat după ultimele victorii, iar meciul va fi abordat cu încredere.

Fortuna Câmpina ocupă locul secund în clasamentul seriei, după ce a acumuat șase puncte în trei meciuri disputate. Prahovenii vor ajunge, vineri, la Slatina, tehnicianul Florin Stăncioiu fiind încrezător în obținerea unui rezultat pozitiv.

„Vom face tot ce ține de noi să nu pierdem jocul. Avem șansa a doua, pentru că jucăm în deplasare, dar vrem să facem o figură frumoasă. Avem moralul bun, după ultimele victorii, vom face totul să nu pierdem. Orice meci îl abordăm la victorie, dar chiar și un punct este bun. Seria este echilibrată, noi avem o victorie în deplasare, Slatina a pierdut la Tărlungeni, dar campionatul este la început. Cunoaștem FC Olt în detaliu, am avut vizionare cu băieții, este o echipă bună, care practică un fotbal de calitate, dar le vom pune probleme. Nu avem probleme medicale, tot lotul este valid”, a declarat antrenorul echipei Fortuna Câmpina, Florin Stăncioiu.

Oprescu: „Mi-aș dori ca băieții să aibă încredere în forțele proprii”

De partea cealaltă, antrenorul grupării din Slatina, Dan Oprescu, speră ca jucătorii săi să aibă mai multă încredere în potențialul pe care îl au. FC Olt vine după două jocuri în care au fost egalați în ultimele minute, iar acest lucru a adus dezamăgire.

„În primele etape am avut două lucruri care nu au stat cum trebuie, lipsa de omogenitate și încrederea unora dintre jucători în forțele proprii. Mi-aș dori ca în meciurile ce urmează, băieții să aibă mai multă încredere pentru că au calități incontestabile. Și, în fotbal, este nevoie și de puțină șansă, pentru că, să recunoaștem, noi n-am avut-o”, a declarat Oprescu, vizavi de așteptările pe care le are în meciul cu Fortuna Câmpina.

Slătinenii au marcat în fiecare meci, atât în campionat cât și în Cupă, însă au avut neșansa de a încasa goluri pe final. Cu FC Caransebeș au fost egalați în minutul 94, în timp ce cu CSM Râmnicu Vâlcea, în jocul ce conta pentru accederea în șaiprezecimile Cupei, în minutul 90, întâlnirea fiind decisă în cele din urmă la penalty-uri.

Fortuna Câmpina a pierdut în prima etapă, cu Metalul Reșița, însă a reușit să câștige jocurile cu FC Bihor (3-1) și Olimpia Satu Mare (2-0). De asemenea, în Cupa României, prahovenii au trecut fără probleme, scor 3-0, de Unirea Tărlungeni.

Meciul FC Olt – Fortuna Câmpina se va disputa, sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 11.00. Divizionara secundă slătineană are un meci mai puțin disputat, după ce în runda precedentă nu a evoluat, ca urmare a retragerii echipei Corona Brașov.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 18:16 Seria 2
Pe aceeași temă