„Sper să devin golgheterul echipei”

07 Jan. 2009, 11:13 Seria 2

Atacantul Viorel Sântejudean, împrumutat la Mureșul Deva, va apăra în retur culorile Universității Cluj. Informația a fost confirmată, pentru clujeanul.ro, de reprezentantul Consiliului Local în conducerea clubului clujean, Dan Lazăr.

Jucătorul nu a știut ce să creadă la aflarea veștii.

 

"Mă aflu într-o situație incertă. Mai am șase luni contract cu Universitatea și, înainte de Crăciun, mi-am renegociat contractul. Domnii de la club au spus că mă vor suna în două zile și de atunci nu am mai fost contactat. În schimb, cei de la Deva au fost anunțați că voi rămâne la Cluj, deoarece antrenorul Gică Barbu a declarat asta într-un ziar local. Eu abia aștept să revin și sper să devin golgheterul echipei, așa cum am fost pe unde am mai evoluat, la Dej sau Câmpia Turzii", a explicat Sântejudean.

El a jucat ultima dată la "U" în sezonul 2006-2007, când studenții au promovat în prima ligă. O accidentare l-a ținut departe de terenul de fotbal timp de câteva luni, după care antrenorul Adrian Falub a decis ca atacantul să fie împrumutat, pentru "a avea meciuri în picioare".

 

www.clujeanul.ro

07 Jan. 2009, 11:13 Seria 2
Pe aceeași temă