„Sper ca la Timișoara să ne reparăm greșeala și să ștergem impresia lăsată după meciul cu UTA”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 16:05 Seria 2

FC Olt Slatina speră să revină cu puncte de pe terenul grupării ACS Poli Timișoara, formație angrenată în lupta pentru promovare.

După eșecul de pe teren propriu cu UTA Arad, în care slătinenii au făcut cel mai slab joc al sezonului, etapa actuală le aduce un alt adversar dificil. FC Olt Slatina întâlnește, în deplasare, noua echipă a Timișoarei, ACS Poli. Despărțite în clasament de un singur punct, meciul se anunță disputat. Echipa de pe Bega vine după o remiză albă înregistrată în deplasare cu Corona Brașov, iar misiunea slătinenilor în a obține puncte nu va fi deloc ușoară. Cu toate astea, fotbaliștii grupării FC Olt Slatina speră să revină cu puncte de pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

„Sper să ștergem impresia pe care am lăsat-o după meciul cu UTA”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, așteaptă din partea jucătorilor o altă manieră de abordare față de meciul cu UTA.

„Tot am insistat pe această treabă, mă văd obligat să o repet. Este foarte important ca la sfârșitul unui meci să poți ieși cu fruntea sus că ai făcut tot ce ține de tine pentru a câștiga. Din păcate, la sfârșitul meciului cu UTA nu am putut spune acest lucru, dar la fotbal, și de aici reiese frumusețea lui, ți se oferă șansa ca peste o săptămână să-ți repari greșeala. Sper ca noi la Timișoara să ne reparăm greșeala și să ștergem impresia pe care am lăsat-o după meciul cu UTA”, a declarat Dan Oprescu.

Probleme de lot pentru partida cu ACS Poli

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei din deplasare cu ACS Poli Timișoara. Mijlocașul stânga Gabriel Velcovici este în continuare accidentat după partida cu FC Bihor și nu va efectua deplasarea.

De asemenea, prezența pe teren a mijlocașului la închidere Cristopher Quist este incertă, jucătorul efectuând doar alergări ușoare în aceste zile. Polgar și Bancu au acuzat și ei probleme medicale după meciul cu UTA, însă s-au antrenat alături de ceilalți componenți ai lotului. Ninel Corcoveanu va reveni pe teren peste șase luni după intervenția chirurgicală suferită în urmă cu două săptămâni.

Lotul grupării FC Olt Slatina va pleca la Timișoara vineri, în jurul prânzului, după efectuarea antrenamentului.

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și FC Olt Slatina se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, cu începere de la ora 16.00. Partida nu va fi televizată.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 16:05 Seria 2
Pe aceeași temă