Șoimii – „U” Cluj, meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Popa: „E finala Pâncotei, împotriva unei echipe ce-mi place foarte mult”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 15:30 Seria 2
Șoimii -

Chiar dacă a făcut un sezon peste așteptări, Șoimii Pâncota nu are șanse foarte mari să-și îndeplinească sută al sută obiectivul la finalul sezonului regulat. Șanse, totuși, ar fi dacă „alb-negrii” mențin ritmul de rezultate bune și vor prinde un loc de play-off când se va trage linia.

Pentru asta, însă, o victorie în ultimul meci al anului este necesar ca aerul. Chiar Ionuț  Popa a subliniat acest aspect: „E cel mai greu de campionat pentru noi, practic e finala Pâncotei. Doar dacă batem și facem 29 de puncte înainte de vacanță mai păstrăm șanse, și acelea mici, de play-off. Dar, același lucru e valabil și pentru Universitatea Cluj, o remiză nu ar avantaja pe nimeni”.

Vorbind despre adversar, antrenorul „șoimilor” a adăugat: „Am văzut meciurile Clujului cu UTA și Mediaș și mi-am dat seama că vom avea în față o echipă foarte bună. Poate cea mai bună în momentul actual. Aleargă foarte mult, au talent nativ, iar de când a venit Teja stau foarte bine în teren. Sigur, le lipsește puțin experiența, dar ambiția și calitatea lor fotbalistică poate compensa acest lucru. Tocmai de aceea, pentru mine mi-este clar că ei sunt favoriți, pe când noi trebuie să luptăm până la capăt pentru șansa mică cu care pornim. Vrem să profităm de ea, va fi greu, dar nu imposibil, să ne atingem scopul sâmbătă”.

Considerațiile lui „Mister” se bazează și pe veștile nu prea bune ce vin de la infirmeria clubului. „Irimia, Dan, Dragalina, Mihai, Pirtea și Pascariu nu s-au prea antrenat în această săptămână. Sunt bolnavi, e greu de crezut că vom recupera măcar o parte din ei. Cred că vom fi nevoiți să schimbăm ambii juniori titulari și să apelăm la Doda și Farcaș”, a mai mărturisit Ionuț Popa.

Sâmbătă, începând cu ora 11, pe arena din Podgorie, s-ar putea întâlni echipele:

Pâncota: Irimia – Doda, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel – Leucuța, Issa, Fuchs, Pirtea – Dragalina.
„U” Cluj: Niczuly – Butean, R. Crișan, Cordoș, Hîmpea – Boboc, Cîndea – Oct. Ursu, Calcan, L. Kovacs – Cocină

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă