Smaranda, transportat cu ambulanța la spital după un incident cu un coechipier. Portarul cu cască al liderului s-a lovit la cap și gât

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 31 Mar. 2015, 19:35 Seria 2

Momente mai puțin plăcute la antrenamentul de azi al liderului Seriei a II-a al Ligii 2. O fază banală ca multe altele din pregătirea echipelor putea să ducă la un eveniment nedorit. Portarul Mădălin Smaranda, cunoscut pentru că poartă deja o cască de protecție, s-a ciocnit de atacantul Rodirlei Duarte. În căzătură goalkeeperul s-a lovit puternic la ceafă.

Portarul Mădălin Smaranda s-a accidentat în cadrul antrenamentului de astăzi. Conform oradestiri.ro Rody l-a lovit involuntar cu umărul în față, iar portarul a căzut violent cu capul pe spate. După incident Smaranda a fost transportat de pe gazon direct cu ambulanța la spital, unde a făcut deja investigații amănunțite. Din fericire el va lipsi doar puțin timp din echipa bănățeană. „E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Toți ne-am speriat, a fost ceva neplăcut. A fost o coliziune între el și Rody, a căzut, s-a lovit la cap, dar smucitura a fost în zona gâtului și va trebui să poate un corset timp de o săptămână. Ne-am temut să nu fie ceva mai grav la gât, dar din fericire nu, a făcut deja toate investigațiile, imediat a fost la spital”, a spus tehnicianul lui ACS Poli, Dan Alexa, pentru Sport9.ro.

Smaranda purta deja o cască de protecție din cauza unei lovituri mai vechi. În urma unei partide jucate cu FC Bihor în deplasare la CSU Craiova, în sezonul trecut, s-a ales cu o lovitură puternică în spate într-un duel cu Izvoranu și a căzut jos inconștient. În urma investigațiilor de atunci el a fost diagnosticat cu fisură craniană. De atunci timișoreanul este obligat să evolueze cu cască de protecție. În toamnă Mădălin a înregistrat șase partide consecutive fără gol încasat în tricoul alb-negrilor.

ACS Poli îl va avea astfel în poartă, sâmbătă, împotriva Olimpiei Satu Mare tot pe Eduard Pap, rezerva acestuia urmând a se alege între Darius Haidău și Angelo Montenegro.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 31 Mar. 2015, 19:35 Seria 2
Pe aceeași temă