Slătinenii vor prima victorie în acest sezon în fața Unirii. În precedentele două jocuri au obținut un singur punct

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 15:33 Seria 2
Slătinenii vor prima victorie în acest sezon în fața Unirii.** În precedentele două jocuri au obținut un singur punct

FC Olt va disputa, sâmbătă, de la ora 11:00, primul meci din cadrul play-off-ului Seriei a II-a pe propriul teren. Așadar, iubitorii fotbalul pot urmări pentru cel de-al doilea weekend la rând un meci al echipei locale pe Stadionul „1 Mai” din Slatina.

De această dată, după ce săptămâna trecută ACS Poli Timișoara a venit la malul Oltului, este rândul celor de la Unirea Tărlungeni să-i întâlnească pe jucătorii pregătiți de Dan Oprescu.

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00. Partida se anunță una destul de grea pentru olteni, având în vedere că oaspeții au pierdut și ei tot o singură dată în acest miniretur. FC Olt ocupă în prezent ultima poziție de pe podium, în timp ce jucătorii antrenați de Dan Bona se clasează un loc mai jos, diferența dintre cele două formații fiind de un singur punct.

De dificultatea jocului este conștient și antrenorul oltenilor, Dan Oprescu. Acesta vrea să obțină primul succes împotriva acestei echipe, după ce în sezonul regulat elevii săi nu au înregistrat decât un rezultat de egalitate, pe teren propriu, și au pierdut în deplasare. Tehnicianul este convins că va fi o partidă cu totul diferit având în vedere parcursul slătinenilor de până acum.

„Va fi un meci greu cu atât mai mult cu cât în campionat nu am reușit să învingem nici în tur nici în retur. Ținând cont de evoluțiile noastre din ultima perioadă, sper să facem un meci bun și să obținem prima victorie împotriva lor. Sper ca de această dată să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în sezonul regulat. Important este ca băieții să rămână concentrați în continuare și să abordeze meciul la fel cum le-au abordat pe cele din campionat. A fost o abordare bună, rezultatele au fost pe măsură și speră să se mențină acest comportament și în jocurile care urmează. Cei de la Tărlungeni au o echipă foarte bună și omogenă, iar rezultatele pe care le-au obținut confirmă acest lucru. Este o echipă redutabilă, care are o singură înfrângere în acest miniretur. Nu avem probleme, tot lotul este valid”, a afirmat Dan Oprescu.
 
Unirea Tărlungeni, calificare cu emoții
 
Calificarea în play-off a celor de la Tărlungeni s-a produs în condițiile în care echipa a fost foarte aproape de desființare. Jucătorii au luat soarta echipei în propriile mâini și au reușit să aibă evoluții foarte bune. Fără a avea pauză, campionatul continuă pe cele două zone, play-off și play-out.
 
Dacă în sezonul regulat fotbaliștii aflați sub comanda lui Dan Bona au reușit să se impună pe teren propriu și au remizat la malul Oltului, acum va fi o partidă cu totul diferită având în vedere forma în care se află slătinenii în acest moment. Dacă gazdele vin după o remiză înregistrată împotriva celor de la ACS Poli Timișoara, liderul Seriei a II-a, oaspeții au obținut toate cele trei puncte contra celor de la Olimpia Satu Mare.
 
De la începutul acestui miniretur, FC Olt Slatina a înregistrat patru succese, o remiză și o înfrângere, în timp ce Unirea Tărlungeni a contabilizat trei victorii, două remize și o înfrângere.
 
Formațiile probabile:
FC Olt Slatina: Nuno Claro – Anghelina, Fâșie, Gligor, Covalschi – Ignea, V. Gheorghe – Bardu, Leucuța, Rogoveanu – Verdeș.
Unirea Tărlungeni: Dănălache – Vlăsceanu, Forika, Istrofor, Iaru – Dâlbea, Neculai, Brujan, Cristea – S. Marin, Chirciu

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 15:33 Seria 2
Pe aceeași temă