Slătinenii sunt îngrijorați de starea terenului pentru confruntarea cu Șoimii: „Trebuie să parcurgi câteva obstacole”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 14:16 Seria 2
Slătinenii sunt îngrijorați de starea terenului pentru confruntarea cu Șoimii:**

FC Olt Slatina susține ultimul meci din 2014 în fața propriilor suporteri. Gruparea pregătită de Dan Oprescu va primi vizita echipei aflate la primul an în Liga a II-a, Șoimii Pâncota.

Cu moralul bun după victoria și remiza din jocurile precedente, slătinenii speră să continue parcursul bun în runda actuală. Nou-promovata Șoimii Pâncota este adversara celor de la FC Olt în ultimul meci din acest an. Slătinenii se află imediat sub linia play-off-ului, iar cele trei puncte sunt extrem de importante în lupta pentru atingerea obiectivului.

În plus, o eventuală victorie le-ar aduce o vacanță liniștită. În tur, gruparea pregătită de Dan Oprescu nu a avut un meci ușor, mai ales că a evoluat în inferioritate, însă a revenit cu un punct de pe terenul grupării arădene. În tabăra echipei slătinene revin fundașul central Ovidiu Morariu și fundașul stânga Ștefan Covalschi, suspendați în meciul precedent.

De asemenea, tehnicianul Dan Oprescu va putea lua loc pe bancă, având în vedere faptul că și-a ispășit pedeapsa celor patru etape de suspendare. Acesta consideră meciul greu, având în vedere starea terenului. „Un meci dificil, din cauza vremii nefavorabile, dar și pentru că Pâncota este o echipă care se apără foarte bine. Toate meciurile le-am tratat la victorie, însă de la intenție la realizare mai trebuie să parcurgi câteva obstacole, iar unul dintre ele este terenul, de asta sunt îngrijorat”, a declarat Oprescu.

Ignea: „Va fi un meci greu, dar sunt sigur că putem obține cele trei puncte”

Misiunea nu va fi deloc ușoară, gruparea arădeană fiind un adversar destul de incomod. Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, este încrezător în obținerea celor trei puncte puse în joc. „Trebuie să câștigăm. Va fi un meci greu, dar sunt sigur că putem obține cele trei puncte. Important este să nu fie gheață pe teren, dar nu cred că va fi, pentru că zăpada s-a topit. Dacă ne vom câștiga meciul, intrăm în play-off, pentru că celelalte echipe au cu un meci mai mult decât noi”, a declarat Ignea.

Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Observatorul întâlnirii va fi Emanoil Popescu (Târgu Jiu). Jocurile rămase de disputat din retur se vor relua în primăvară.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 14:16 Seria 2
Pe aceeași temă