Slătinenii i-au pus gând rău Olimpiei: „Să ne întoarcem cu toate cele trei puncte”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 15:00 Seria 2
Slătinenii i-au pus gând rău Olimpiei:**

FC Olt Slatina s-a impus la scor de neprezentare contra celor de la Unirea Tărlungeni, scor 3-0, și așteaptă cu încredere disputa de vineri cu Olimpia Satu Mare. Vasile Gheorghe este de părere că atât el, cât și colegii săi trebuie să dea maximum la fiecare joc.

Jucătorii de la FC Olt Slatina au evoluții din ce în ce mai bune, cu fiecare partidă care trece și au dorința și motivația necesară pentru a câștiga fiecare joc. Aceștia s-au impus la scor de neprezentare în ultima partidă disputată, contra celor de la Unirea Tărlungeni. Bardu, Vasile Gheorghe și Anghelina sunt cei trei marcatori care au făcut ca slătineni să conducă cu 3-0 la pauza primului meci din cadrul play-off-ului.

După acest succes fotbaliștii aflați sub comanda lui Dan Oprescu vor evolua, în deplasare, împotriva celor de la Olimpia Satu Mare, echipă pe care au învins-o în urmă cu puțin timp chiar pe terenul ei. Autorul golului doi din partida cu Tărlungeni, Vasile Gheorghe, spune că prima victorie obținută în prima partidă a play-off-ului este binevenită pentru că aveau nevoie de continuitate. Jucătorul de la malul Oltului spune că atât el, cât și colegii de la FC Olt, grupare ce a urcat pe poziția secundă în serie, trebuie să dea maximum la fiecare partidă.

„Ne bucurăm că am mai adăugat încă trei puncte și că am început acest play-off cu dreptul. Aveam nevoie de aceste puncte și de această victorie pentru a avea continuitate și pentru a avea un moral bun pe viitor. Avem o formă bună, dar în fotbal întotdeauna trebuie să muncești mai mult și să-ți propui mai mult. Trebuie să dăm maximum la fiecare meci și cred că suntem într-un moment bun, trebuie să profităm de această formă și să o ținem tot așa”, a spus Gheorghe.

După Tărlungeni, urmează Satu Mare

După ce s-au impus la Satu Mare, în penultima etapă a sezonului regulat, oltenii vor să obțină din nou trei puncte. Vasile Gheorghe vrea un nou succes pentru ca FC Olt să-și consolideze poziția secundă.

„În meciul cu cei de la Tărlungeni au fost două reprize diferite. Din fericire, am reușit să facem o primă repriză foarte bună și să tranșăm meciul în favoarea noastră. Prima parte a fost în totalitate la discreția noastră, în actul secund ne-am făcut meciul mai greu pentru că am intrat în jocul lor și le-am permis să paseze și să joace. Până la urmă rămân punctele și victoria. Sperăm ca pe viitor să nu mai avem parte de reprize diferite pentru că și noi am realizat acest lucru. Etapa viitoare mergem la Satu Mare cu gânduri pozitive, așa cum abordăm toate partidele, la victorie. Sper să ne întoarcem cu toate cele trei puncte pentru a ne consolida poziția secundă și, de ce nu, pentru a spera la mai mult”, a precizat jucătorul pregătit de Dan Oprescu, Vasile Gheorghe.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă