Singura echipă din serie fără gol marcat în deplasare!

21 Apr. 2009, 15:05 Seria 2
Singura echipă din serie fără gol marcat în deplasare!

După 0-0 la FC Internațional Curtea de Argeș, 0-2 la ACU Arad și 0-1 la CSM Rm. Vâlcea, severinenii s-au întors fără înscrie și de la Mioveni. Până chiar și virtual retrogradata CS Mechel Câmpia Turzii a punctat de două ori pe teren advers în 2009, scor 2-5 la CFR Timișoara.

 

Despărțirea de Eugen Neagoe, după eșecul de la Arad, n-a adus revirimentul așteptat de conducerea clubului de la malul Dunării. Nici Vasile Mănescu n-a găsit soluția redresării echipei, astfel că FC Drobeta a rămas cu același complex al deplasărilor.

 

„Ne-a lipsit din nou atitudinea pe care o avem pe propriul teren. Dacă nu gândim la fel și în deplasare, n-o să putem câștiga niciun meci afară”, a spus președintele – antrenor Vasile Mănescu, după ce FC Drobeta și-a dezamăgit din nou suporterii care o credeau capabilă să promoveze.

 

Deși, cu Iulian Mihăescu la timonă,  încheiaseră turul pe locul secund, severinenii n-au marcat niciun gol în cele patru deplasări ale returului și au coborât pe cinci în clasament, la opt puncte de liderul FCM Tg. Mureș, cu care vor juca sâmbătă.

 

Pe propriul teren, FC Drobeta este neînvinsă în campionat de la promovarea în Liga a II-a, având 29 de partide consecutive fără înfrângere!
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

21 Apr. 2009, 15:05 Seria 2
Pe aceeași temă