Și pedepsiți, și fără bani. Jucătorii lui „U” Cluj, care protestează pentru că nu și-au luat banii, au fost trimiși să se antreneze cu juniorii

Și pedepsiți, și fără bani.** Jucătorii lui
  • Fotbaliștii Universității Cluj au refuzat și astăzi să se antreneze cu prima echipă și au fost trimiși la juniori.
  • Decizia a venit din partea fiului lui Florian Walter, care s-a supărat după greva jucătorilor începută sâmbătă.


Protestul fotbaliștilor de la „U” Cluj le aduce doar probleme acestora. În afară de Kovacs și Hîmpea, toți jucătorii care au evoluat în prima parte a campionatului pentru echipa lui Mihai Teja au decis să nu se prezinte nici la amicalul cu Sănătatea de sâmbătă, nici la antrenamentul de luni. Jucătorii sunt supărați pentru că nu și-au primit salariile de mai bine de patru luni și au vrut să atragă atenția oficialilor, prin această formă de protest.

Greva nu i-a picat deloc bine lui George Bușcă, cel care se ocupă de echipă în lipsa lui Florian Walter. Aceasta le-a transmis, de la București, că toți cei care au refuzat să se antrenze să fie trimiși disciplinar la antrenamentele echipei de juniori. Astfel, Calcan, Ursu și compania s-au antrenat astăzi cu juniorii și sunt deciși să continue protestul până când își vor primi măcar o parte din salarii, așa cum li s-a promis.

Nepotul lui Iordănescu: „Nu am funcție oficială. Vreau doar să ajut”

De căutarea unui om de afaceri care să preia pachetul majoritar de acțiuni s-a ocupat Valentin Iordănescu, nimeni altul decât nepotul selecționerului naționalei. Acesta este un apropiat al administratorului judiciar, Marieta Anastasescu, și al lui Mihai Teja. „Nu am nicio funcție, dar văd că numele meu se pronunță din ce în ce mai des. Eu am încercat doar să ajut și cât am putut, am făcut asta. Am mai adus niște sponsori, s-a văzut la meciul cu Steaua ce reclame erau pe tricouri, totul rezolvat în trei zile. Plus alte sume de care era nevoie. Jucătorii sunt nemulțumiți, pe bună dreptate, că nu și-au primit salariile. Le-am transmis că în acest moment nu se poate face nimic, nu le-am oferit nicio garanție pentru că nu pot. Știu că sunt discuții și acum, cu potențiali finanțatori, dar nu pot oferi detalii. Sigur nu e nimic pe lume. Știu că se negociază, nimic mai mult”, a spus Valentin Iordănescu, pentru actualdecluj.ro.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă