Serie istorică la Deva!

04 Oct. 2011, 12:35 Seria 2
Serie istorică** la Deva!

Mureșul Deva și-a egalat un record vechi de patru ani. Într-un joc care a contat pentru etapa a VIII-a a Seriei a II-a, Mureșul Deva a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, pe CSM Râmnicu Vâlcea, și a bifat a treia victorie la rând în actualul campionat, după 3-2 cu Juventus București și 1-0 pe terenul Arieșului Turda!

Seria de trei succese la rând a jucătorilor antrenați de Constantin Olariu i-a determinat pe suporterii deveni să răscolească în statistici pentru a găsi precedenta situație în care favoriții lor au legat trei victorii consecutive.

Record în oglindă

Căutarea nu a durat mult. În urmă cu patru ani, în sezonul 2007-2008, cel în care Mureșul Deva a revenit în cel de-al doilea eșalon, „alb-roșii”, antrenați atunci de Gheorghe Barbu, izbuteau tot trei victorii la rând și tot în etapele a VI-a, a VII-a și a VIII-a (3-0 cu Arieșul Turda, 3-2 cu CSM Târgoviște și 1-0 cu FC Caracal)! Mai mult, în același campionat, dar în finalul turului, Mureșul a bifat chiar și patru victorii consecutive între etapele a X-a și a XIII-a, toate la același scor, 1-0 (cu Corvinul 2005 Hunedoara, Liberty Salonta, Drobeta Turnu Severin și CSM Reșița)!

Mureșul ar putea egala și acest record cu o victorie sâmbătă, în deplasare, la FC Bihor. După disputarea a opt etape, Mureșul Deva se clasează pe locul 4 în Seria a II-a, cu 12 puncte.

Articol și foto Sami Tamaș

04 Oct. 2011, 12:35 Seria 2
Pe aceeași temă