„Seria este mult mai echilibrată decât anul trecut și mult mai puternică”

14 Aug. 2012, 14:29 Seria 2

Antrenorul divizionarei secunde FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră că seria este formată din echipe apropiate valoric. Obiectivul formației slătinene este clasarea în prima parte a clasamentului.

FC Olt Slatina ar fi trebuit să întâlnească în debutul noului sezon FC Timișoara, însă gruparea finanțată de Marian Iancu nu va continua în noua stagiune. Echipa pregătită de Dan Oprescu va susține primul meci oficial, în deplasare, în compania formației Voința Sibiu. Principalul grupării FC Olt consideră seria puternică, cu echipe apropiate din punct de vedere valoric.

„Cred că seria este mult mai echilibrată decât anul trecut și mult mai puternică. Favorite, la prima vedere, par cele care au retrogradat din prima ligă, Târgu Mureș, Sibiu, Mioveni, dar, așa cum ați văzut și în campionatul trecut, sunt echipe cu potențial, în special cele care s-au implicat anul trecut în lupta pentru promovare. FC Olt, anul acesta, nu și-a propus promovarea, dar bineînțeles că ne dorim o clasare cât mai bună. Noi vrem să câștigăm toate meciurile, acum rămâne să și putem, vedeți că și în meciurile amicale am mai avut sincope, n-am reușit să câștigăm toate meciurile, dar nici nu am pierdut”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„Jocul încă nu se apropie de ceea ce îmi doresc”

Deși neînvinsă în meciurile de verificare susținute în această vară, antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, spune că jocul echipei nu se ridică încă așteptărilor. Amânarea startului sezonului ar putea fi benefică noii echipe, care are nevoie de timp pentru închegarea relațiilor de joc.

„Jocul încă nu se apropie de ceea ce îmi doresc, dar e bine că mai este timp până la începerea campionatului să punem la punct anumite aspecte. Sunt convins că la toate capitolele abia în timp lucrurile se vor remedia. Rămâne să vedem la momentul respectiv dacă programul ne avantajează sau ne dezavantajează, deocamdată aș putea să spun că mai mult ne avantajează pentru că încă nu stăm bine la anumite aspecte și avem timp să le punem la punct”, a mai precizat Oprescu.

FC Olt Slatina va susține primul meci oficial în fața propriilor suporteri, pe stadionul „1 Mai”, pe data de 15 septembrie, în compania formației FC Maramureș.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Aug. 2012, 14:29 Seria 2
Pe aceeași temă