„Șepcile roșii” vin la Tărlungeni. Brașovenii iau în calcul doar victoria: „Trebuie câștigat cu orice preț”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 16:59 Seria 2

Jucătorii și oficialii Unirii Tărlungeni își pun mari speranțe în meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj. După două eșecuri în campionat, elevii lui Dan Bona au spart gheața în Cupa României, cu o victorie de senzație obținută miercuri cu Gloria Buzău, scor 5-0.

„Cel mai important lucru după meciul cu Buzăul este să ne recuperăm jucătorii din punct de vedere fizic. Nu avem niciun punct după primele două etape, avem -3 în clasamentului adevărului, astfel că meciul cu Universitatea Cluj trebuie câștigat cu orice preț. Chiar dacă în campionat nu am obținut puncte în primele două etape, jocul bun al echipei ne dă speranțe și sunt convins că jucători vor da totul pe teren”, a declarat Dan Bona, care va avea la dispoziție tot lotul de jucători.

Claudiu Cazan, directorul sportiv al Unirii, așteaptă prima victorie a echipei în campionat. „Avem încredere maximă în jucători că pot câștiga acest joc. Sunt ferm convins că echipa va face un joc bun și va obține primele puncte din acest campionat. Am spart ghinionul în Cupă în meciul cu Gloria Buzău”, a precizat Cazan.

Ca un fapt inedit, jucătorii Unirii nu vor intra în cantonament înaintea acestui joc. „Avem jucători profesioniști, nu avem de ce să ne facem probleme”, au spus oficialii echipei brașovene.

Dacă Unirea Tărlungeni are un lot format din mulți jucători experimentați, care au jucat și în Liga 1, Universitatea Cluj are cea mai tânără echipă din Liga a 2-a, media de vârstă a lotului clujenilor fiind de 20 de ani! Cei mai cunoscuți jucători din lotul lui U Cluj sunt Kovacs și Calcan, care au jucat anul trecut în Liga 1, iar portarul Niczuly a fost sezonul trecut unul dintre cei mai buni jucători ai Unirii.

Circa 150 de fani ai clujenilor și-au anunțat prezența la meciul de la Tărlungeni, care este programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Adi Marica (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 16:59 Seria 2
Pe aceeași temă