Se măresc tribunele sub Măgura

02 Sep. 2009, 11:18 Seria 2
Se măresc tribunele** sub Măgura

Pe lângă cele 537 de locuri de care dispune în acest moment, Stadionul "Măgura" din Șimleu Silvaniei va mai beneficia în scurt timp de încă 100
 

Odată cu promovarea echipei FC Silvania în Liga a II-a, conducerea acesteia era conștientă că este nevoie de schimbări majore la Stadionul "Măruga", ca echipa șimleuană să poată primi dreptul de a evolua în al doilea eșalon fotbalistic. Zis și făcut, fiindcă oficialii grupării de la poalele Măgurii au demarat imediat lucrările de modernizare la stadion. Astfel, au fost efectuat lucrări la tribunele stadionului, la suprafața de joc, au fost făcute noi bănci de rezerve, a fost făcută o pistă de alergare, dar au fost renovată puțin și clădirea vestiarelor.

 

Pe lângă toate acestea, Stadionul "Măgura" avea să benefiecze încă din prima etapă și de o nouă tabelă de scor, situată în partea stângă a vestiarelor. Modernizările nu s-au oprit aici, fiindcă, de ieri, au început lucrările la construcția unei noi tribune. Aceasta va fi situată în spatele băncii de rezerve a oaspeților și va dispune de aproximativ 100 de locuri.


"Va fi o tribună nouă pentru oaspeți, însă, când numărul acestora va fi redus va putea fi ocupată și de spectatorii noștri", a declarat președintele Ioan Gurzău care a mai afirmat că principalul finanțator al echipei, Dumitru Ardelean, intenționează să mărească și tribuna C situată în partea dreaptă a stadionului.   
 

 

articol scris de Marius MORAR

02 Sep. 2009, 11:18 Seria 2
Pe aceeași temă