Scump, dom”le, scump!

17 Jun. 2009, 13:03 Seria 2
Scump, dom''le, scump!**

Porumboiu cere 375.000 de euro pentru un transfer definitiv al atacantului

Unirea Alba Iulia caută de zor întăriri pentru noul campionat, însă punga subțire le oferă puține oportunități. Una dintre țintele principale ale lui Adri Falub, sârbul Nemanja Jovanovic, ar putea fi ratată tocmai din cauza banilor.

Ca și după promovarea cu „U” Cluj, primul jucător cerut de Adi Falub este atacantul Nemanja Jovanovic, acum la FC Vaslui. Sârbul și-ar dori și el să schimbe aerul, mai ales că a jucat foarte puțin la Vaslui, însă prețul cerut de Adrian Porumboiu, 375.000 de euro pentru un transfer definitiv, este peste posibilitățile financiare ale nou promovatei din Alba Iulia.

„Eu vreau să plec de la Vaslui undeva unde să joc, dar nu depinde de mine. Trebuie să se înțeleagă însă și cluburile. Sper ca în zilele următoare să se decidă situația și să fie ceva în avantajul meu”, a dezvăluit atacantul. Șansele ca tranzacția să se perfecteze nu par a fi prea mari, dacă ar fi să ne luăm după mesajul lui Adrian Porumboiu către șefii Unirii.

„Fără 375.000 de euro nu-l dau!”, ar fi anunțat moldoveanul, căruia nu-i surâde deloc contraoferta ardelenilor, care vor să-l împrumute un an pe jucător. Oficialii Unirii trag însă nădejde că Porumboiu va mai lăsa din preț și astfel îi vor putea împlini dorința lui Adrian Falub. Tehnicianul îi mai vrea pe Mera (Buzău) și Stromajer (Pandurii).

8  goluri a marcat Nemanja Jovanovic în 53 de meciuri jucate în Liga I

 

ACHIZIȚIE / Și-au tras preparator fizic italian

Primul transfer al nou promovatei pentru campionatul viitor vizează întărirea băncii tehnice. La propunerea lui Adrian Falub, Unirea l-a angajat pe Roberto Berruero (32 de ani), un preparator fizic italian cu care tehnicianul a lucrat și la Sportul Studențesc. „Preparatorul fizic este foarte important pentru o echipă, iar Roberto e soluția ideală pentru noi”, a spus Falub.
 

 

STRATEGIE / „Achizițiile sunt în propria curte”

Falub nu vrea achiziții costisitoare și fiindcă e mulțumit de ce a văzut în propria pepinieră. „Avem un centru de copii și juniori excelent, cu mulți internaționali. Ilie, Stanciu, Himcinschi, Schuller, Ignat și Răducanu sunt oricând soluții pentru prima echipă, așa cum au devenit frații Grozav, Selagea, Lasc, Tătar sau Giurgiu”, a declarat antrenorul Unirii.

 

Articol realizat de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN si Dan UDREA

 

17 Jun. 2009, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă