Sameș: „Unirea Alba Iulia este favorită la promovare”

25 Feb. 2009, 14:08 Seria 2
Sameș:

Președintele Unirii Alba Iulia, Marian Sameș, crede că echipa antrenată de Aurel Șunda este favorită la promovare, pentru care se va lupta cu CSM Râmnicu Vâlcea și Internațional Pitești.

 

"N-aș crede că FCM Tg Mureș și Drobeta au forță să reziste într-o asemenea bătălie aspră. Nouă nu ne este teamă, Unirea este favorită să ocupe unul din primele două locuri. Nu suntem 100 la sută promovați, dar avem șanse sporite să accedem în elită. Deținem un lot echilibrat, bine pregătit fizic, am câștigat în omogenitate. În primăvară jocurile grele sunt pe propria arenă, dar cu siguranță că vom reuși să câștigăm partidele cheie și în plus să aducem multe puncte de pe terenuri străine. Din punctul meu de vedere, cu «plus» 15-16 în clasamentul «adevărului» se va face pasul spre elita fotbalului autohton", a declarat Sarmeș pentru ziarul local Unirea.

 

 

Probleme cu licența

 

 

Pe lângă problemele legate de startul returului, ardelenii mai o grijă pe cap, aceea de a obține licența pentru ediția 2009-2010. "Întocmirea dosarului de licențiere este o chestiune importantă și prioritară pentru club, iar în curând o să fie demarate lucrări de modernizare și la baza sportivă «Cetate». Deși se anunță vremuri grele pentru întreg sportul românesc, avem promisiuni ferme în privința sprijinului Primăriei municipiului Alba Iulia și Consiliului Județean Alba, astfel că în viitorul apropiat criza financiară nu va afecta echipa de fotbal și nu-și va pune amprenta asupra Unirii", a conchis președintele CA al FC Unirea.

25 Feb. 2009, 14:08 Seria 2
Pe aceeași temă