S-a rezolvat problema contractului lui Ionuț Popa

21 Aug. 2009, 14:45 Seria 2
S-a rezolvat problema contractului lui Ionuț Popa

 
Conform președintelui clubului UTA, Giovanni Catanzariti, în cursul nopții de joi, Ionuț Popa a semnat un contract valabil trei ani cu gruparea arădeană. Între părți exista un alt contract, semnat și parafat de UTA și Ionuț Popa în urmă cu o lună și jumătate, dar actul n-a fost înregistrat la Federația Română de Fotbal, datorită unor discuții contradictorii între oficialii clubului și reprezentanții autorităților locale.

Până la urmă, după lungi discuții, președintele Bătrânei Doamne, Giovanni Catanzariti, a rezolvat pe cont propriu problema contractului lui Ionuț Popa. „Problema este rezolvată. Joi noapte, la ora 22, Mister a semnat contractul. Mai aveam unul, dar l-am modificat. Noul contract a fost înregistrat vineri dimineață la Inspectoratul Teritorial de Muncă și a fost trimis la București, pentru a fi înregistrat. Totul este în regulă acum. Pot să spun că Ionuț Popa a avut încredere în mine, l-a semnat fără să-l citească după ce i-am spus în ce formă l-am făcut”, a precizat Catanzariti.

Ionuț Popa urmează să beneficieze de un salariu lunar în valoare de 4000 de euro, obiectivul neoficial fiind promovarea.
 

 

Articol scris de Sebastian Șilcovan

21 Aug. 2009, 14:45 Seria 2
Pe aceeași temă