Robert Cristian vrea să se întâlnească cu Cristiano Ronaldo

08 Dec. 2008, 11:35 Seria 2

Robert Cristian este asemănat din punct de vedere fizic cu Cristiano Ronaldo, iar jucătorul de la Minerul Lupeni recunoaște că portughezul este idolul său și nu ascunde faptul că și-ar dori să-l cunoască personal.

 

„Îmi place mult stilul lui de joc. Cui nu i-ar plăcea, că doar a luat Balonul de Aur. Este un jucător pe care doresc să-l cunosc”, mărturisește jucătorul lui Iosif Rus.

 

Mai mult acesta spune că va pune deoparte toți banii pe care îi va câștiga la Lupeni pentru a-i face o vizită vedetei de la Manchester.

 

„Mă gândesc să merg la un meci al englezilor pentru că vreau să-l văd în carne și oase. Voi pune deoparte toți banii pe care îi voi câștiga la Lupeni pentru a merge în Anglia să-l văd pe Ronaldo”, spune jucătorul care în vară a fost dorit de „U” Cluj.

 

Robert Cristian provine din pepiniera echipei Corvinul Hunedoara, echipă care s-a retras din campionat după ce a retrogradat în liga a treia. Fan al echipei Steaua, jucătorul de la Lupeni țintește la Liga l .

 

"Este normal să îmi doresc mai mult de la mine pentru că fotbalul însemnă mult”,a spus jucătorul care a cochetat și cu loturile naționale de juniori.

 

Articol scris de Loredana Juglea

08 Dec. 2008, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă