Robert Cristian e preferatul suporterilor hunedoreni din lotul lui Opric

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 14:45 Stiri
Robert Cristian** e preferatul suporterilor hunedoreni din lotul lui Opric

Mijlocașul de bandă dreapta al FC Hunedoara, Robert Cristian (24 ani, foto, în albastru), a fost votat de fanii hunedoreni drept jucătorul numărul 1 în turul campionatului.

870 de suporteri din 1907 câți au participat la ancheta realizată pe pagina de Facebook a Asociației Suporterilor Corviniști (ASC) au văzut în Robert Cristian cel mai bun jucător al liderului din C5, FC Hunedoara în prima parte a campionatului și i-au dat votul lor.

Cel mai eficient jucător

Caracterizat ca fiind un fotbalist serios și devotat echipei, Robert Cristian a avut cele mai bune cifre în turul campionatului dintre toți fotbaliștii de la FC Hunedoara: 11 meciuri bifate (toate n.r.), 851 minute jucate, 3 goluri marcate și 5 pase de gol.

Pe locul 2 s-a clasat fundașul stânga, Bogdan Roiu cu 731 de voturi urmat la mare distanță de Bogdan Găceanu cu doar 59 de voturi. În sondaj au fost nominalizați 19 jucători din lotul folosit toamna trecută de antrenorul principal Marius Opric. Sondajul a durat 18 zile și s-a încheiat duminică, 20 ianuarie.

„Le mulțumesc suporterilor care au apreciat evoluția mea și le promit că și în retur voi da totul pe teren pentru ca echipa să câștige toate meciurile”, a spus mijlocașul de 24 de ani.

Robert Cristian va fi premiat cu o plachetă de către ASC care va acorda un premiu și unuia dintre votanți prin tragere la sorți. Astfel, domnișoara Andreea Oprean va primi un tricou personalizat cu autografele tuturor jucătorilor de la FC Hunedoara.

88 este numărul cu care evoluează pe tricou Robert Cristian

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 14:45 Stiri
Pe aceeași temă