Regulamente și regulamente în cazul Corona – Oțelul Larissa

Mihai Andries 30 Jan. 2013, 20:01 Seria 2
Regulamente și regulamente** în cazul Corona - Oțelul Larissa

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a trimis, ieri, rezoluția privind litigiul dintre echipa prahoveană Oțelul Larissa și Corona Brașov, „rezolvarea” fiind una care… nu rezolvă nimic. Adică, după luni de judecată la CNSL, s-a decis, „direcționarea” cazului către Comisia de Disciplină, întregul „sistem” fiind unul greu de priceput, din exterior.

Ca să dăm doar un exemplu, prin această întârziere a verdictului final, se mai tergiversează alte două cazuri „conexe” acestuia mai sus menționat, anume contestațiile făcute de FC Argeș și FCM Târgu Mureș, cu privire la dreptul de joc al lui Martac, în două meciuri din tur, în liga a II-a!

Astfel, Comisia de Disciplină a suspendat rezolvarea contestațiilor, până se va afla verdictul de la CNSL; iar acum, „Discplina” este cea care va judeca și cazul inițial! Totuși, ar fi normal pentru spiritual de fair-play al competiției, ca, măcar la startul returului, să știe și echipele implicate în aceste contestații… câte puncte au!

Și cum, teoretic, va urma un „apel”, declanșat de partea care va pierde, indiferent care este ea (lucru perfect posibil), dacă se va judeca în același „ritm”, un verdict definitiv ar putea să apară destul de târziu!

Nu mai punem la socoteală că, indiferent de soluția CNSL (care, iată pe 30 ianuarie pare a fi „trimiterea cauzei către „Disciplină”), aceasta trebuia dată de zile bune, CNSL – for condus de Gabriel Manu întârziind, încă, acest verdict.
Asta, pentru că, în conformitate cu dispozițiile art. 31 alin. (4) din RSTJF, „pronunțarea unei hotărâri poate fi amânată o singură dată, pentru cel mult 7 zile”! Săptămână, care, pentru „amărâtul” club prahovean, a durat nu 7 zile, ci… 15! Iar acum, practic, cazul se reia! Alți bani, altă distracție, cum se spune!
 

 

Articol scris de Marcel CONSTANTIN
Foto de Marius ANGHEL

Mihai Andries 30 Jan. 2013, 20:01 Seria 2
Pe aceeași temă