Reabilitare la Caransebeș. Bona: „Vrem să lăsăm o altă impresie”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 17:22 Seria 2
Reabilitare la Caransebeș.** Bona:

După dușul rece din meciul cu Fortuna Poiana Câmpina din Cupa României, scor 0-3, Unirea Tărlungeni are șansa reabilitării în campionat, sâmbătă, în deplasarea de la FC Caransebeș. Antrenorul brașovenilor, Dan Bona, așteaptă o reacție de orgoliu a elevilor săi, dar și un rezultat bun pe terenul nou-promovatei din județul Caraș Severin.

„Știm că vom avea un meci dificil la Caransebeș, pentru că întâlnim o echipă care a început bine campionatul și s-a calificat și în 16-imile Cupei României. Vrem să lăsăm o altă impresie la Caransebeș, mai ales că noi venim după evoluția slabă din meciul de la Câmpina. Nu va fi ușor, dar eu am încredere în jucători, pentru că știu care este valoarea lor. Chiar dacă vom avea parte din nou de o deplasare lungă, la fel ca și etapa trecută la Timișoara, sunt convins că putem să obținem un rezultat bun”, a spus Dan Bona, care nu are probleme de lot pentru acest meci.

Unirea Tărlungeni a început sezonul cu o victorie pe teren propriu, 2-1 cu FC Olt, apoi au urmat două eșecuri, 0-1 în campionat cu Poli Timișoara și 0-3 în Cupa României, la Câmpina, cu Fortuna. De cealaltă parte, FC Caransebeș, echipă nou-promovată, a debutat cu o victorie în Liga a II-a, 1-0 cu Olimpia Satu Mare, iar etapa trecută a obținut un punct, în deplasare, la FC Olt.

La mijlocul acestei săptămâni, FC Caransebeș a furnizat surpriza, reușind să elimine Metalul Reșița din Cupa României, după executarea penaltiurilor.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 17:22 Seria 2
Pe aceeași temă