Răzvan Tunaru: „Bine că a ieșit Balaș din arbitraj”

29 Nov. 2008, 16:19 Seria 2
Răzvan Tunaru:**

Oficialii Daciei Mioveni au contestat vehement arbitrajul reșițeanului Vasile Balaș la meciul de la Tg. Mureș, terminat 3-1 pentru gazde. Argeșenii acuză maniera de arbitraj pro gazde, centralul eliminând-ul ușor pe Priescu și inventând o lovitură de pedeapsă pentru mureșeni, în urma căreia aceștia s-au desprins pe tabela de marcaj.

 

„Bine că a ieșit acest Vasile Balaș din arbitraj. Nu ați văzut ce fizic are? De clovn! De fapt asta era meseria cea mai indicată pentru el. Știți că regii avea cate un clovn la curte, care se jucau cu picioarele lor și îi distrau. La asta se pricepe bine Balaș. Oricum, Reșița e predispusă la astfel de arbitri. Un alt exemplu este Radu David, care acum doi ani la meciul nostru de la Oradea, l-a eliminat pe antrenorul Ion Moldovan pentru injurii aduse spectatorilor din tribune, chiar dacă meciul se juca fără spectatori… Nu trebuia delegat Balaș la un meci de asemenea importanță.

 

Mai bine îl retrăgeau la un meci de județ de la el, care trebuia să fie programat de la ora 6 dimineața, ca să nu-l vadă nimeni. Sau mai bine îi dădeau o plachetă de retragere și-l trimiteau la gară, că la ocazie, cu fizicul ăla, nu-l lua nimeni. Păi, jucătorii gazdelor își ziceau la un moment dat între ei cînd aveau mingea: «Cazi, cazi că ne dă 11m!». Și uite că le-a dat. Ce penalty a fost ăla? Balaș zicea că jucătorul nostru a lovit cu cotul. Dar la lovire cu cotul se dă roșu….!”, a declarat la finalul partidei directorul sportiv al Daciei, Răzvan Tunaru.

 

 

În minutul 75 al meciului FCM Tg Mureș – Dacia Mioveni, gazdele au primit un penalty, moment în care oaspeții au plecat in corpore de pe teren în semn de protest față de arbitraj. . După două minute, aceștia au revenit asupra deciziei și au continuat jocul.

 

Reșițeanul Vasile Balaș nu este la primul meci stricat în acest sezon. În urmă cu patru săptămâni, la meciul „U” Cluj – FC Bihor 1-1, „fluierașul” a fost alergat pe teren la final de jucătorii gazdă, care îl acuzau pe central că le-a anulat pe nedrept două goluri și că a prelungit partida cu doar trei minute, deși arătase patru minute, chiar dacă în repriza a doua salvarea a intrat pe teren de două ori.

 

Articol scris de Ștefan DOBRE

29 Nov. 2008, 16:19 Seria 2
Pe aceeași temă