Răchită susținut de suporteri în noul proiect

23 Jun. 2009, 18:13 Seria 2
Răchită susținut de suporteri în noul proiect

Astăzi, la orele prânzului, reprezentanții galeriei „Lupii galbeni”, Octav Preda și Dragoș Ștefan, au dorit să transmită un mesaj iubitorilor echipei Petrolul, înainte de reluarea pregătirilor pentru noul sezon.

 

Cei doi, care multă vreme s-au aflat în tabere distincte, au „făcut pace” și au vorbit despre o susținere necondiționată a noii echipe a Ploieștiului, dar au prezentat și câteva inițiative de luat în seamă. În acest sens ei au conceput câteva sute de afișe prin care convoacă pe toți simpatizanții Petrolului joi, începând de la ora 17.15, în fața Primăriei „pentru a participa alături de galerie la începerea pregătirilor noii echipe”.

 

Astfel, Octav Preda și Dragoș Ștefan, sunt încrezători că noul proiect conceput de Vivi Răchită se va finaliza cu satisfacții de ambe părți. În intenția declarată cu acest prilej, liderii suporterilor petroliști doresc o mai bună promovare  a imaginii noii echipe a orașului, imagine  care să fie predominantă în Ploiești.

 

Mai mult decât atât, acum la început de drum, suporterii vor susține, material și financiar, una dintre grupele de copii și juniori care are în componență pe cei mai mulți copii nevoiași (n.n.- inițiativă excelentă, pentru care merită toate felicitările !).

 

Un alt punct extrem de important a fost acela al demarării unei acțiuni intitulată „Bani pentru club”. Ideea este cât se poate de simplă și presupune colectarea eventualelor fonduri care s-ar strânge de la agenții economici din oraș care vor dori să spijine financiar echipa.

 

Pentru că suporterii văd un nou început, din 25 iunie, speră ca de această dată proiectul noii echipe a Ploieștiului să fie un succes. „Pot să spun doar atât: proiectul CSM Ploiești a eșuat ! Vom încerca alături  de Vivi Răchită și conducerea orașului să reclădim Petrolul care 99,99% este sufletul nostru, oricât de lungă va fi așteptarea” – a precizat Octav Preda, care speră ca mâine, la ora stabilită să fie prezenți 400-500 de suporteri.

 

Sursă: prahovasport.ro

23 Jun. 2009, 18:13 Seria 2
Pe aceeași temă