Purece: „Ne-am făcut noi meciul ușor”

21 Nov. 2011, 14:36 Seria 2
Purece:**

Unul dintre jucătorii cei mai constanți în acest tur de campionat pentru UTA a fost tânărul mijlocaș arădean. Folosit în linia mediană fie pe partea stângă sau dreaptă, Florin Purece a evoluat împotriva celor de la Mureșul Deva pe postul de mijlocaș central ofensiv. Prestația sa a fost una din cheile care au dus la succesul arădenilor, jucătorul în vârstă de 21 de ani reușind să și puncteze dintr-o lovitură liberă.

„Am dat un gol repede și astfel ne-am făcut noi meciul ușor. După aceea totul a venit de la sine, atunci când întâlnești o echipă care vine să se apere și încearcă doar să dea lovitura pe contraatac, trebuie să înscrii devreme și se va înmuia. Dacă nu le dădeam gol și intram cu o remiză albă la pauză, meciul ar fi fost exact ca și cel cu Juventus sau celelalte formații din partea a doua a clasamentului cu care am pierdut puncte. Nu am mai condus niciodată cu 4-0 la pauză, păcat că nu am mai marcat și în partea a doua”, ne-a declarat Florin Purece.

Mijlocașul a fost înlocuit la pauză cu Andrei Șușlak, datorită faptului că are trei cartonașe galbene și risca să mai primească unul și să fie suspendat pentru disputa cu FC Argeș. „Așteptăm o victorie la Pitești, trebuie să luăm cele trei puncte și din iarnă să vedem ce strategie va aborda clubul. Ei decid, noi trebuie să ne facem treaba pe teren și să fim cât mai sus în clasament. Nu se știe ce va fi în iarnă la Timișoara, la Bistrița, noi trebuie să ne agățăm de aceste două echipe. Vreau să le mulțumesc fanilor care au venit și ne-au susținut”, a încheiat Purece.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

21 Nov. 2011, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă