Protest inedit al jucătorilor Universității! Fotbaliștii cer să fie lăsați să joace pe „Ion Oblemenco”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 15:46 Seria 2
Protest inedit al jucătorilor Universității!** Fotbaliștii cer să fie lăsați să joace pe

Jucătorii Universității Craiova au demarat o acțiune de protest prin care cer să fie lăsați să dispute meciurile pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Autocarul echipei a oprit astăzi timp de 20 de minute în fața porții stadionului din Bănie. Jucătorii alb-albaștrii nu au fost lăsați să intre însă în curtea stadionului.

Și suporterii de la Peluza Sud cer autorităților să permită echipei patronate de Adrian Mititelu să joace pe stadionul din Craiova.

În acest sens, fanii au remis un comunicat:

„În atenția doamnei primar și celorlați factori decizionali locali: S-a văzut clar că susținătorii UCV sunt cei ce au cel mai mult de pierdut de pe urma războiului LOV și AMM. Sâmbătă seara am fost nevoiți să ne deplasăm la Severin pentru un meci considerat acasă și nu am fost puțini. Cerem imperativ primarului Municipiului Craiova pe această cale ca Universitatea Craiova să își desfășoare meciurile de pe teren propriu, începând cu meciul de Cupă cu FC Petrolul Ploiești, pe stadionul unde ne-am bucurat și am plâns din 1967. Știința noastră a ajuns să fie exilată în timp ce pe stadionul nostru s-a instalat o echipă apărută peste noapte. Trebuie să se înțeleagă că balanța este înclinată covârrșitor în favoarea FC Univ Craiova în ceea ce privește suporterii, în dauna celor câțiva rătăcți ce au adoptat acest hibrid politic susținut de FRF. Decizia de a nu lăsa Știința pe Oblemenco îl afectează atât pe AMM care printr-o nefericită ironie a sorții a ajuns să fie patronul clubului (pe care l-a târât prin toate războiale personale și nu numai), ci și pe toți suporterii care erau obișnuiți să-și încurajeze echipa de pe Oblemenco.”

Foto: editie.ro

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 15:46 Seria 2
Pe aceeași temă