Prosport a anticipat demiterea lui Ortega!

13 Oct. 2008, 15:21 Seria 2
Prosport a anticipat demiterea lui Ortega!

Hector Alberto Ortega, un antrenor argentinian în vârstă de 53 de ani, și-a încercat norocul și pe plaiurile moritice ale României. În cariera lui, care se întinde pe o perioadă de 17 ani, acesta a schimbat nu mai puțin de 13 echipe, Liberty Oradea fiind cea de-a paisprezecea.

Cea mai lungă perioadă a petrecut-o la SS Martinsicuro (Promozione, 1991-1994), în rest, cu mici excepții, schimbând echipa în fiecare an. Acest lucru nu l-a pus pe gânduri pe finanțatorul Marius Vizer care în urmă cu două etape l-a "uns" antrenor principal în locul lui Tibor Selymes, cel care ulterior a preluat funcția de președinte de la Gheorghe Alexandrescu.

Așa cum se anunța și în ediția tipărită de azi a ziarului ProSport, eșecul de la Râmnicu Vâlcea, scor 0-3, i-a fost fatal. Nemulțumit de înfrângerea usturătoare, Marius Vizer a luat decizia de a-l pune pe liber pe argentinian. În locul lui a fost reînscăunat Tibor Selymes, care, deocamdată, are cumul de funcții, antrenor și președinte. Această situație îl va pune în postură dificilă pe fostul internațional, având în vedere atribuțiile pe care le are un conducător de club.

Nu ar surprinde pe nimeni dacă Marius Vizer i-ar solicita din nou lui Gheorghe Alexandrescu să revină la conducerea clubului.

articol scris de Ioan Sferlea

13 Oct. 2008, 15:21 Seria 2
Pe aceeași temă