„Promovarea? Să fim realiști”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 16:11 Seria 2

Chiar dacă a încasat două goluri în meciul cu Damila Măciuca, portarul „Bătrânei Doamne” a fost printre cei mai buni fotbaliști de pe teren. Mădălin Smaranda a mai avut două-trei intervenții providențiale în fața fotbaliștilor adverși, pentru ca reușita de 2-2 să vină după o execuție de generiv TV a lui Bogdan Geantă. „Am închis colțul scurt, iar șutul a fost de excepție, a văzut toată lumea…Asta e viața, pentru mine și echipă. Îmi pare foarte rău că nu reușim să ne facem fericiți suporterii care ne susțin etapă de etapă”, afirmă goal-keeperul transferat de la Fortuna Covaci în vara anului 2010.

Revenind la confruntarea cu oltenii, Smaranda recunoaște că echipa sa a dat piept cu o formație redutabilă. „Cu tot respectul pentru adversar, e urât ca UTA să se chinuie acasă cu Damila. De la Arad nu ar trebui să plece nimeni cu puncte. Totoși, Măciuca este una dintre dintre cele mai bune echipe cu care am jucat până acum, foarte bine organizată, care ne-a pus destule probleme mai ales pe contraatac”, a mai spus utistul.

Întrebat dacă la UTA se mai poate vorbi de promovare în acest punct al sezonului, Mădălin Smaranda a fost cât se poate de tranșant: „Vorbim de obiectiv numai ca să nu tăcem. Normal că UTA își dorește să promoveze, numele și tradiția o obligă să-și propună asta an de an, dar, până la urmă, trebuie să fim realiști să nu facem confuzii din chestia asta cu obiectivul. Trebuie să vedem ce suntem și unde suntem în acest moment și apoi să vorbim. Ne lipsesc multe, nu pot să spun care e principala lipsă”, a adăugat portarul „textiliștilor”, care spune că formația arădeană trebuie e obligată să câștige pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, însă jucând mai bine.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă