Pop le-a cerut scuze lui Buș și Băd

02 Apr. 2009, 15:25 Seria 2
Pop le-a cerut scuze lui Buș și Băd

Ultima decizie a lui Gică Mihali din postura de antrenorul principal al „șepcilor roșii” a fost să-i amendeze pe Soporan, Buș și Băd pentru comportament nesportiv. Acesta a primit informații că cei trei au petrecut într-un club clujean până spre dimineață, imediat după eșecul cu ACU Arad. După plecarea lui Mihali, doi dintre jucători s-au plâns însă conducerii că acuzele care li se aduc sunt nefondate, iar doi dintre ei au fost iertați.

 

“A venit Buș la mine și a plâns spunându-mi că a dormit în acea noapte acasă și că nu este vinovat. Am aflat apoi că și Băd este în aceeași situație. Normal că le-am cerut scuze și am anulat amenzile”, a povestit reprezentantul CL în conducerea lui „U”, Teodor Pop.

 

Fotbaliștii spun însă că imaginea lor a fost lezată și nu știu cine a inventat acea poveste. „Eu am stat acasă cu prietena mea. N-am putut dormi de nervi pentru că pierdusem și ei îmi spun că am fost în club. Eu sufăr pentru această echipă. Domnul Pop este un om de cuvânt, dar aștept scuze și de la cei care m-au acuzat”, a declarat Laurențiu Buș. 
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

02 Apr. 2009, 15:25 Seria 2
Pe aceeași temă