Poli face implozie! Neplătiți, fotbaliștii au început deja să plece de la Timișoara

12 Apr. 2012, 16:43 Seria 2
Poli face implozie!** Neplătiți, fotbaliștii au început deja să plece de la Timișoara

Dorin Goga a fost exclus din lotul lui Poli, pentru neseriozitate în pregătiri și pentru că a intrat în conflict cu conducerea din cauza restanțelor salariale. Atacantul de 27 de ani nu a făcut deplasarea la Turnu Severin, la fel ca Sergei Lepmets și Nicolas Gorobsov, care au refuzat să se mai antreneze.

Cei trei au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract. La fel au procedat Mircea Axente și Tosaint Ricketts, însă cei doi vor juca în meciul de mâine, cu Gaz Metan Turnu Severin. „Dacă un jucător vrea să plece, eu ce pot să-i spun? Pot să îi spun „stai”, dar el îmi zice „dă-mi”! Eu le-am spus tuturor jucătorilor să stea, să se pregătească, indiferent cât de greu le este, pentru că atitudinea unui jucător trebuie să fie până la capăt aceea de profesioniști”, a explicat Vali Velcea.

Antrenorul lui Poli mai are, totuși, o mică speranță că problemele lui Poli se vor rezolva, iar echipa nu va fi nevoită să se retragă din campionat. „Am avut dese convorbiri cu domnul Marian Iancu și dânsul a spus că problemele echipei vor fi rezolvate într-un fel sau altul și că noi trebuie să ne vedem de joc”, a spus Velcea.

Axente: „Ne gândim doar la meciul de la Severin”

Chiar dacă nu mai suportă nici el întârzierile salariale și lipsa de motivație din cauza ratării licenței, Mircea Axente promite că va încerca, împreună cu colegii lui, să obțină un rezultat bun în meciul de mâine. „Vreau să spun că gândul nostru, al jucătorilor, se îndreaptă în momentul de față doar spre meciul de la Severin. Suntem puțin datori, pentru că venim după două egaluri și mergem la acest meci doar la victorie. Întâlnim un adversar greu, au câțiva jucători care au jucat ceva timp prin Divizia A și întotdeauna jocurile cu echipele din Oltenia au fost meciuri tari și știm ce ne așteaptă, suntem pregătiți pentru orice. Noi nu ne-am pus problema ca meciul cu UTA să fie ultimul. Am citit și noi în presă despre asta, dar nu știm nimic. Dacă așa va fi, nu putem să intrăm cu forța în teren, dacă chiar nu se poate”, a declarat Axente.

Articol scris de Radu FAUR

12 Apr. 2012, 16:43 Seria 2
Pe aceeași temă