Poli, din nou fără licență? „Trebuie să ne desprindem din încrengătura de firme a domnului Iancu”

15 Feb. 2012, 14:55 Seria 2
Poli, din nou fără licență?**

Consilierilor locali și județeni le-au fost prezentate astăzi doar sub semnătură de confidențialitate raportul firmei KPMG în legătură cu auditul lui Poli. Unul dintre aceștia e de părere că Poli are șanse mici să ia licența.

Viorel Sasca, consilier județean, a dezvăluit că doar 80-90% din datele prezentate în audit pot fi luate de „bune” iar situația firmelor lui Marian Iancu este complicată. „Eu am atras atenția că s-ar putea să nu-l luăm de bun, să-l putem folosi pentru discuții privind o posibilă intrare în această societate comercială deoarece datele ar putea fi incomplete sau false, lucru care s-a și adeverit, firma KPMG ne-a atenționat că datele nu pot fi folosite pentru tranzacționări pentru că datele primare pe care le-au primit nu sunt complete, nu sunt certificate din surse oficiale”, a declarat Sasca.

„Ne putem face o imagine, despre această încrengătură de firme ale domnului Iancu și dacă suntem de bună intenție ne putem da seama dacă putem să intrăm în combinație sau nu. Părerea mea e că ar trebui să ne desprindem din această încrengătură în care este prinsă SC Politehnica. Nu pot să spun, poate 80-90% din date le putem lua de bune, totuși este un procent însemnat despre care nu se știe dacă sunt corecte sau nu”, a adăugat consilierul din partea PNȚCD.

„Pentru licență, timpul e scurt!”

Autoritățile locale urmează să se întâlnească din nou pentru a decide dacă se vor implica la club în condițiile prezentate.

„Sigur că va trebui să luăm o decizie. Timpul pentru depunerea documentației pentru licențiere este foarte scurt. Nu cred că mai există posibilitatea reală de a rezolva problemele pentru a obține licența. Aceasta este tot o problemă a domnulu Iancu. Cred că trebuie mers pe un alt drum și unul care să fie într-adevăr curat. Noi vom acorda tot sprijinul”, a mai spus Sasca.

Interesant e că reprezentanții USL au ieșit de la ședința secretă din această dimineață pentru că nu au agreat să semneze acordut de confidențialitate.

Articol scris de Cornel Biholari

15 Feb. 2012, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă