Polgar crede în șansa Pâncotei de a rămâne în Liga 2: „Urmează o a doua jumătate de sezon grea pentru noi”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Jan. 2015, 14:03 Actualizat: 04 Jan. 2015, 14:03 Seria 2
Polgar crede în șansa Pâncotei de a rămâne în Liga 2:  „Urmează o a doua jumătate de sezon grea pentru noi”

Unul dintre punctele fixe ale Pâncotei în prima parte a stagiunii din Liga 2 a terminat în afara gazonului anul 2014 din pricina unei mici probleme medicale. Suspendat la meciul cu Olimpia Satu Mare, Norbert Polgar nu a fost inclus de Dan Cuedan în lot pentru deplasarea de la Slatina, iar cinci zile mai târziu se opera la Timișoara.

„A trebuit să-mi curăț genunchiul drept de niște bucăți rupte de cartilagiu, îi mulțumesc doctorului Prejbeanu pentru asta. Am deja trei săptămâni de când am suferit această intervenție, peste alte trei voi putea reveni la antrenamente alături de colegi. Urmează o a doua jumătate de sezon grea pentru noi, avem de îndeplinit un obiectiv, adică să rămânem cel puțin pe locul pe care suntem acum pentru a juca și la anul în Liga a II-a”, a spus Polgar.

Cu 942 de minute bifate, fotbalistul crescut de UTA e al șaselea cel mai folosit pâncotan în campania de toamnă. Polgar a evoluat pe absolut toate pozițiile la mijlocul terenului, în centru și pe benzi, dar și ca fundaș dreapta sau al doilea atacant și are o reușită în contul „șoimilor”. „Am încercat să-mi fac cât mai bine treaba, dar sunt conștient că nu a ieșit întotdeauna așa cum aș fi vrut eu. Chiar dacă, poate, era greu prindem prima parte a clasamentului, trebuia să fim mai aproape de locurile de play-off. Însă, regretele sunt tardive, nu avem decât să ne plecăm din nou la drum de la cele 12 puncte acumulate”, a spus talentatul fotbalist, care e sub contract cu formația din Podgorie până în vară.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Jan. 2015, 14:03 Actualizat: 04 Jan. 2015, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă