Ploaie de amenzi în lotul Unirii Alba Iulia

09 Dec. 2011, 15:11 Seria 2
Ploaie de amenzi** în lotul Unirii Alba Iulia

Nu mai puțin de trei jucători ai divizionarei secunde au fost sancționați. Primul pe lista „taxaților” este mijlocașul Cornel Cornea, amendat cu aproximativ 1000 de euro pentru că a prejudiciat imaginea clubului, după ce s-a luat recent la harță cu Poliția Locală în Parcul din „Cetate”, acesta aflându-se în stare de ebrietate.

De asemena, antrenorul unirist Stelian Gherman a propus penalizarea cu 800 de euro a atacantului Silviu Mureșan, după ce vârful unirist în vârstă de 20 de ani s-a prezentat „obosit” la unul din antrenamentele echipei din săptămâna premergătoare meciului cu Arieșul Turda, din ultima etapa a returului (1-1).

„În cazul lui Mureșan, antrenorul a solicitat sancționarea pentru lipsă de randament și a întocmit un referat ce va trebui avizat de mine și de membrii Consiliului de Administrație, într-o viitoare ședință. Cornea are alt statut deoarece se afla în timpul liber, însă atitudinea și comportamentul său au prejudiciat clubul”, a declarat președintele Mihai Dăscălescu.

Și fundașul Valerian Ciofu va plăti 2000 ron pentru cartonașul roșu încasat în jocul cu FC Argeș, după o intrare dură asupra unui adversar, pentru care FRF l-a suspendat 3 etape (două le-a ispășit cu Juventus București și Turda).

Altfel, șefii uniriști fac mari eforturi pentru a face rost de bani, pentru că jucătorii să primească din banii restanți de Sărbători, deși șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de reduse.

Articol scris de Lucian DANCIU

09 Dec. 2011, 15:11 Seria 2
Pe aceeași temă