Piroș vorbește despre viitorul clubului Șoimii. „Urmează să am o discuție clară cu autoritățile din Pâncota. Există și posibilitatea să închidem clubul”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Jun. 2016, 15:20 Actualizat: 15 Jun. 2016, 15:21 Seria 2
Piroș vorbește despre viitorul clubului Șoimii.  „Urmează să am o discuție clară cu autoritățile din Pâncota. Există și posibilitatea să închidem clubul”

Dacă Ionuț Popa, fost antrenor în Podgorie, e convins că sfârșitul a venit pentru Șoimii Pâncota, președintele clubului susține că mai există speranțe de continuitate. Acestea, însă, se leagă în totalitate de viziunea noilor autorități locale despre sportul rege, viziune pe care ar trebui să o afle în curând și Pavel Piroș.

„Până una alta, doar l-am felicitat telefonic pe domnul Pocrișer pentru câștigarea alegerilor de primar. Am înțeles că în această săptămână va fi investit în funcție, iar apoi urmează să am o discuție clară cu dânsul și autoritățile din Pâncota. Dacă batem palma mergem mai departe, dacă nu, există și posibilitatea să închidem clubul. Asta e viața, facem altceva. Sau, poate, începem alte proiecte, în alte părți, unde există disponibilitate și dorință de performanță”, a spus șeful „alb-negrilor”.

Aflând că Ionuț Popa „rupe” deja din echipa ce i-a asigurat Pâncotei un loc de Liga a 2-a, Piroș a spus doar atât: „E dreptul lui sau oricărui alt antrenor și conducător să contacteze orice fost jucător al nostru, atâta timp noi nu mai avem contracte cu ei. Am, însă, satisfacția că am făcut achiziții bune la Pâncota, dacă fotbaliștii sunt curtați de peste tot”

Șoimii Pâncota a terminat pe locul 8 ediția precedentă de ligă secundă, dar s-ar putea să nu găsească resursele să continue în noul campionat, format dintr-o singură serie, cu 22 de echipe.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Jun. 2016, 15:20 Actualizat: 15 Jun. 2016, 15:21 Seria 2
Pe aceeași temă