Penescu vrea să conducă pe banii piteștenilor!

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 17:12 Seria 2
Penescu vrea să conducă pe banii piteștenilor!

După ce a băgat FC Argeș în insolvență, familia Penescu aș­teap­tă ca Primăria Pitești să găsească un investitor pentru FC Argeș, pentru a-și recupera banii dați cu titlul de împrumut la echipă. Chiar dacă finan­ța­to­rul principal al clubului alb-violet a anunțat că cedează formația auto­rităților locale, Cornel Penescu nu exclude nici posibilitatea ca și în se­zonul următor să rămână la echipă.

Administratorul lui FC Argeș, Că­tălin Barbu, a anunțat la con­ferința de presă de acum câteva zile că nașul său de cununie ar ac­cepta și o fuziune cu CSM Pi­tești, echipa de fotbal a primăriei.

Cu alte cuvinte, Penescu vrea să conducă clubul pe banii pitește­nilor, pentru că SCM Pitești este fi­nanțată de la bugetul local: „Noi am anunțat primăria de acum două luni că nu vom mai susține echipa. Am băgat FC Argeș în in­solvență, deoarece nu mai pu­team lasa oamenii clubului fără bani. Va fi desemnat un adminis­trator judiciar, care va face un plan de reorganizare. Dacă planul de re­organizare nu dă rezultate, in­trăm în faliment și închidem pră­vă­lia! Autoritățile locale, dacă nu găsesc un in­ves­titor, pot face o altă societate și pot începe ac­ti­vi­ta­tea pe zero. Mai există și va­rian­ta unei fuziuni între SCM Pitești și FC Argeș, iar noua echipă ar juca în Liga a II-a. De ce să nu ne unim for­țele și să nu fa­cem o echipă bună? Ce rost are să ținem două e­chipe care nu fac performanță?”.

Rămâne de văzut dacă autoritățile lo­cale vor accepta acest com­pro­mis și se vor asocia cu un om cer­ce­tat în mai multe dosare penale, care a adus clubul din Trivale la cel mai scăzut nivel din istorie!

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 17:12 Seria 2
Pe aceeași temă