Păun n-a prins contract în Portugalia

08 Aug. 2009, 13:30 Seria 2
Păun n-a prins contract în Portugalia

 

Plecat în Peninsula Iberică ca să susțină probe de joc în liga a II-a portugheză, mijlocașul de 27 de ani a revenit în România, dar încă nu s-a prezentat la antrenamentele conduse de Marian Bucurescu. Ionel Păun a rămas acasă, în București, și așteaptă ca FC Drobeta să-i vireze ultimele restanțe financiare pentru a se întoarce la malul Dunării.

Deși în Portugalia spera să semneze cu CD Trofense, fotbalistul bucureștean a ajuns în cele din urmă la Clube Deportivo Feirense, clasată la finele sezonului trecut pe locul cinci în Liga a II-a. „Cei de la Trofense mi-au zis să am venit prea târziu, fiindcă ei și-au definitivat lotul. Oricum, îmi oferiseră doar 1500 de euro pe lună. Am plecat la Feirense, pentru care am și jucat. Cei de acolo au fost mulțumiți, dar au zis să vin, mai devreme, în iarnă, fiindcă acum trebuie să înceapă campionatul. Mi-au promis că-mi vor da 3000 de euro lunar”, susține Păun, al cărui salariu de la FC Drobeta era peste cel oferit de Trofense.

Chiar dacă n-a evoluat în niciunul dintre amicalele susținute de FC Drobeta vara aceasta, mijlocașul bucureștean speră să joace sâmbăta viitoare la Șimleul Silvaniei, în prima etapă a Ligii a II-a din România. „Când vor intra banii în cont, voi reveni la Severin. Sper să fiu prezent la antrenamentul de luni seara. Îmi doresc să și joc în prima etapă. Eu oricum sunt pregătit, antrenorul mă cunoaște și voi da randamentul maxim pentru FC Drobeta”, a spus Păun, adus la malul Dunării în urmă cu doi ani, chiar de Marian Bucurescu, care-și începea în vara lui 2007 primul mandat la FC Drobeta.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

08 Aug. 2009, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă