Pâncotanii pregătesc atent „lista neagră”: „Avem 13-14 fotbaliști care au dus greul, însă am mai ținut cont și de alte aspecte”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2014, 16:50 Seria 2
Pâncotanii pregătesc atent

Cafeneau patronului „șoimilor”, Pavel Piroș, va fi gazda ultimei întâlniri a anului pentru pâncotani. Exceptându-i pe Sergiu Vițu și Cornel Suciu, plecați deja în vacanță în Republica Moldova, respectiv Craiova, fotbaliștii și-au anunțat participarea la această ședință, ocazie cu care ar putea primi și salariile pe luna noiembrie.

Rămâne de văzut dacă unii dintre „alb-negrii” vor avea și discuții private cu conducerea clubului și antrenorul echipei, care au analizat în profunzime situația din prima parte a stagiunii și – probabil – vor lua în curând și unele decizii cu privire la componența lotului pentru la primăvară.

„Pe lângă cele văzute și simțite de-a lungul toamnei, analiza s-a făcut și pe datele statistice ale turului. Avem 13-14 fotbaliști care au dus greul, care au peste 600 de minute jucate, însă am mai ținut cont și de alte aspecte. Spre exemplu, felul cum jucătorii accidentați au înțeles să se trateze, să-și grăbească recuperarea, e și acesta un lucru important pentru noi. Bineînțeles, am mai pus pe foaie și realizările, golurile, pasele decisive sau paradele, în cazul portarilor”, a explicat Dan Cuedan.

Vă reamintim că în urmă cu două luni de zile „șoimii” au renunțat la atacantul Marius Staicu, iar Cristian Monac nu s-a mai prezentat la programul echipei după meciul de la Oradea. Cu siguranță, mai urmează și alte „divorțuri”, dar șefii grupării din Podgorie pregătesc cu mare atenție „lista neagră”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Dec. 2014, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă