Pâncota țintește trei puncte cu FC Caransebeș pentru a spera în continuare la play-off. „Se află într-o mică degringoladă și putem profita de ea”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 15:39 Seria 2
Pâncota țintește trei puncte cu FC Caransebeș pentru a spera în continuare la play-off.**

La ce victime ilustre a făcut în această toamnă, ar fi păcat ca Șoimii Pâncota să nu încerce o intrare în play-off-ul ligii secunde (seria de Vest). Cu 23 de puncte strânse, „alb-negrii” fac parte din plutonul celor zece formații ce se luptă la „baionetă” pentru un loc în primele 6.

După succesul contra celor de a Gaz Metan Mediaș, formația din Podgoria arădeană ar trebui să aibă o misiune ceva mai ușoară la Caransebeș, acolo unde „gugulanii” tocmai au aflat că au fost penalizați cu nu mai puțin de 14 puncte pentru neachitarea datoriilor către foștii jucători. Este clar că moralul bănățenilor a avut de suferit, iar pe asta se bazează – oarecum – și pâncotanii. „Cred că după ultimele prestații avem tot dreptul să sperăm într-un rezultat pozitiv la Caransebeș. Cred că ei se află într-o mică degringoladă odată cu depunctarea primită, sperăm să putem profita de ea. Dar, pentru asta trebuie să rămânem la fel de concentrați ca și la meciul cu Mediașul, să jucăm ce știm noi și să avem încredere în forțele noastre. Mai sperăm să avem parte de o vreme bună și condiții acceptabile de joc. Tot lotul de jucători e apt, suntem încrezători”, a menționat Pavel Piroș, președintele Pâncotei.

Acesta vorbește fără perdea despre posibilitatea ca echipa sa să prindă un loc în primele șase echipe clasate. „Noi am crezut tot timpul în play-off, rezultatele și prestațiile împotriva unor echipe din vârf ne-au dat acest drept. Sigur, dacă ne-am clasa în primele 6 după sezonul regulat ne-am câștiga doar liniștea pentru faza a doua a competiției. Pâncota nu are condiții pentru Liga 1, știm exact unde ne este locul”, a adăugat Piroș.

Caransebeșul încă trăiește cu speranța că-și va recupera cele 14 puncte dacă Consiliul Local va face o rectificare de buget rapidă pentru clubul de fotbal. Deocamdată, abordează meciul cu pâncotanii cu un nou director tehnic, în persoana reșițeanul Dan Firițeanu, care îi urmează italianului Pissano. Accidentat, Livan va absenta cu „șoimii”.

Formații probabile:

FC Caransebeș: Birăescu – Feneș, Răducu, Bogdanovici, Stelitano – Cârstoiu, Săulescu – Imbre, Bona, Lupu – M. Ion.
Pâncota: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel – Leucuța, Issa, Danci, Pirtea – Dragalina.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă