Pană: „E un joc foarte important pentru noi și pentru ce va urma”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 14:22 Seria 2
Pană:**

După ce sâmbăta trecută nu a jucat și a câștigat la masa verde meciul pe care trebuia să-l susțină la Alba Iulia, cu Unirea, echipă retrasă din competiție, formația orădeană de fotbal FC Bihor revine în campionat și-n acest sfârșit de săptămână va disputa unul dintre cele mai importante și dificile, în același timp, meciuri din actuala ediție de campionat.

„Roș-albaștrii” vor primi duminică, de la ora 14.30, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” replica liderului clasamentului, formația brașoveană Corona. Partida este înscrisă în cadrul etapei a III-a a returului din Liga a II-a și se dorește câștigată de orădeni, pentru a mai spera la promovare.

„Ne dorim foarte mult să câștigăm. E un joc foarte important pentru noi și pentru ce va urma cu echipa noastră. Cred că suntem mai pregătiți pentru acest meci decât am fost la primul joc și așteptăm cu nerăbdare să jucăm și să acumulăm cele trei puncte în clasament”, a declarat antrenorul principal al echipei bihorene, Marian Pană.

Înaintea disputei, tehnicianul Marian Pană nu se confruntă cu vreo problemă de efectiv, Mărkuș revenind după suspendare, iar Sulea după accidentare.

Partida va fi televizată de Digi Sport, iar prețul biletelor de intrare la meci rămân aceleași ca la jocurile anterioare, de 10 lei, cu pensionarii, femeile și copii sub 14 ani având acces gratuit.

Surprinzător, în etapa precedentă, Corona a remizat cu scor alb, pe teren propriu, în compania băimărenilor de la FC Maramureș.

Jocul va fi arbitrat de clujeanul Horațiu Feșnic, în timp ce asistenți vor fi Daniel Ciocănea, din Sibiu, și Raul Ghiciulescu, din Lugoj.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 14:22 Seria 2
Pe aceeași temă