Otopeni în seria I ?

05 Aug. 2009, 13:50 Seria 2
Otopeni în seria I ?

 

După programarea Otopeniului în seria a II-a, oficialii grupării ilfovene au fost foarte supărați pe decizia FRF. Au amenințat cu retragerea și au facut o scrisoare deschisă către FRF prin care își arătau nemulțumirea. Un răspuns de la FRF a venit, se caută soluții, orice „portiță” spre seria I va fi luată în calcul.

Cetatea Suceava ar putea fi echipa care ar putea evolua în seria a II-a din acest sezon. Atât geografic, valoric cât și financiar, formația suceveană ar ieși în câștig. Geografic pentru ca ar putea fi mai aproape de celelalte contracandidate din serie și nu s-ar mai pierde timp pe drum, valoric pentru că seria a II-a a fost considerata mereu inferioară celei I, iar ultima înfrangere din amicalul cu Poli II Iasi cu 7-0 ar putea sa le dea de gândit, și financiar din pricina costurilor deplasărilor pe care clubul le-ar putea folosi în alte scopuri.

Până la sfârșitul săptămânii Federația Română de Fotbal și-a anunțat intenția de a rezolva această problemă, încercând din răsputeri să mulțumească pe toată lumea.

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

05 Aug. 2009, 13:50 Seria 2
Pe aceeași temă