Oprescu speră ca jucătorii săi să-și recapete atitudinea pentru a spera la puncte

22 Mar. 2012, 18:27 Seria 2
Oprescu speră ca jucătorii săi să-și recapete atitudinea** pentru a spera la puncte

Primul meci oficial pe teren propriu aduce publicului din Piatra Olt o fostă echipă de prim eșalon. Gloria Bistrița va fi adversara formației antrenate de Dan Oprescu pe stadionul „Rapid”. Alb-vișiniii vor să obțină un rezultat pozitiv în fața uneia dintre principalele candidate la promovare.

Aflată în zona fierbinte a clasamentului, FC Olt are nevoie de puncte în întâlnirile în care primește vizita primelor clasate, Gloria Bistrița și FC Timișoara. Duminică, în ultima partidă a etapei a 17-a, elevii lui Oprescu au o misiune dificilă în fața grupării ce-l are ca președinte pe Jean Pădureanu. Deși formația din Bistrița ocupă poziția secundă în ierarhia seriei, cu șanse foarte mari de a promova, tehnicianul oltenilor crede că meciul se va defășura sub semnul echilibrului.

„Cred că nu există o favorită, decât prin prisma locului în clasament. Dar fotbalul ne rezervă foarte multe surprize și din punctul ăsta de vedere cred că ne putem încadra la „bine” la acest capitol. Cred că va fi un meci destul de echilibrat. Ar fi important să nu pierdem, dar să nu se înțeleagă că noi tratăm meciul la egal. Jucăm la victorie, dar e foarte important să nu pierzi în perspectiva meciurilor care urmează. E vorba de moral”

Oprescu speră ca echipa aflată sub comanda sa să abordeze altfel jocul cu Gloria, comparativ cu prima partidă disputată în această primăvară. „În primul rând să avem atitudinea care ne caracterizează. Fără această atidutine echipa noastră nu poate să câștige și ne-a cam lipsit în ultimele meciuri. Sper ca la meciul cu Bistrița să ne-o regăsim”

Pentru meciul cu Gloria, prezența în teren a lui Augustin Chiriță este incertă. Căpitanul alb-vișiniilor are o leziune la gamba piciorului stâng. După desfășurarea a 16 etape din acest sezon, FC Olt Slatina ocupă locul al 13-lea în clasament, cu 15 puncte acumulate.

Sursa: Olt TV

22 Mar. 2012, 18:27 Seria 2
Pe aceeași temă