Oprescu planifică modificări în lot pentru menținerea în Liga a II-a

30 Nov. 2011, 11:41 Seria 2
Oprescu planifică modificări în lot pentru menținerea în Liga a II-a

Pauza competițională va aduce schimbări în tabăra celor de la FC Olt Slatina. Încă din timpul campionatului, oficialii clubului au perfectat două transferuri prin aducerea mijlocașului la închidere Nicușor Corneanu și a atacantului Alin Burcea.

Campania de achiziții va continua prin aducerea unor jucători care să aducă un plus de valoare. La capitolul plecări, antrenorul Dan Oprescu va anunța jucătorii la serviciile cărora va renunța în zile următoare.

„Așa cum este și normal, după o perioadă în care lucrurile nu au fost chiar așa cum ne-am fi dorit, ca la orice echipă, există și capitolul veniri și plecări, iar nici noi nu facem abstracție de la acest lucru. În zilele următoare vom stabili care sunt jucătorii care vor rămâne în continuare”, a declarat principalul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

În privința returului de campionat, în care alb-vișiniii au misiunea de a acumula cât mai multe puncte, care la final să le confere ocuparea unui loc neretrogradabil, antrenorul grupării FC Olt Slatina este tranșant.

„Eliminând greșelile personale, care au fost foarte multe, mai ales în apărare, putem obține mult mai mult. Avem nevoie de câțiva jucători cu experiență în toate compartimentele”, a mai precizat Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Nov. 2011, 11:41 Seria 2
Pe aceeași temă