Oprescu: „Nu ne interesează ce supoziții se fac, noi suntem pregătiți să jucăm meciul”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 17:09 Seria 2

 Meci așteptat cu interes de iubitorii fotbalului. FC Olt Slatina debutează, în stagiunea de primăvară, în fața propriilor suporteri, în compania echipei fanion a Olteniei.

Angrenată în lupta pentru accederea în play-off, FC Olt Slatina ia startul stagiunii de primăvară în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, echipă măcinată de probleme interne. Având în vedere momentele dificile pe care le traversează, finanțatorul „Științei”, Adrian Mititelu, a solicitat Federației, zilele trecute, amânarea partidei, însă meciul a fost programat.

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră ca  echipa să nu ia în calcul problemele pe care le au adversarii, cerându-le încă o dată jucătorilor să fie concentrați la miza întâlnirii. „Nu ne interesează ce supoziții se fac, noi suntem pregătiți să jucăm meciul. Chiar le-am atras atenția jucătorilor să fie concentrați, să nu se lase influențați de speculațiile apărute. Toată lumea așteaptă începerea campionatului, bineînțeles că ne dorim să jucăm. Într-adevăr, pare că avem prima șansă, dar să nu subestimăm valoarea și experiența jucătorilor Craiovei, care pot compensa carențele în pregătire. E foarte important să câștigăm, cum de altfel sunt importante și celelalte meciuri”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Potrivit unor surse, FC Universitatea este cantonată, în aceste zile, la Severin, acolo unde pregătește meciul de la Slatina. De asemenea, oficialii clubului din Bănie au legitimat, miercuri, trei jucători. Mai mult, patronul Adrian Mititelu i-a înaintat o ofertă tehnicianului Eugen Trică de a prelua echipa, acesta urmând să dea un răspuns într-un timp cât mai scurt.

Gligor: „Orice început de campionat e greu”

Purtătorul banderolei de căpitan al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, se așteaptă la un meci dificil cu Universitatea Craiova.

Fundașul central al slătinenilor crede, însă, în obținerea celor trei puncte, extrem de importante în lupta pentru accederea în play-off. „Orice început de campionat e greu, dar eu cred că avem o echipă bine pregătită, sper din tot sufletul să începem cu o victorie. Ne interesează doar jocul nostru, ne concentrăm pe ce avem de făcut, astfel încât să câștigăm jocul”, a declarat Gligor.

Jucătorii grupării slătinene mizează pe susținerea suporterilor, pe care-i așteaptă în număr mare la meciul cu Universitatea Craiova. „Ne place să vedem tribunele pline. Având în vedere parcursul, sperăm să-i atragem în număr mare. În plus, ținând cont că de la ultimul meci oficial a trecut ceva timp, cred că li s-a făcut și lor dor de fotbal. Noi sperăm să vină cât mai multă lume, să ne susțină”, a spus Raul Marincău, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina.

Meciul FC Olt Slatina – Universitatea Craiova este programat, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Observatorul partidei va fi Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Întâlnirea este catalogată cu grad de risc mediu, prin urmare efectivele de jandarmi vor fi suplimentate.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 17:09 Seria 2
Pe aceeași temă