Oprescu merge pe continuitate: „Nu vor fi multe modificări în lot în această iarnă, tocmai pentru că echipa arată bine”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2014, 14:17 Seria 2
Oprescu merge pe continuitate:**

Antrenorul grupării FC Olt, Dan Oprescu, va miza pe același lot în stagiunea de primăvară. Pe loc de play-off, 6, în condițiile în care echipa are chiar un meci mai puțin disputat, 14 față de 15, tehnicianul divizionarei secunde slătinene spune că nu se impun schimbări în echipă.

În ceea ce privește începutul ezitant de sezon, lipsa omogenității a cântărit destul de mult, însă de la un meci la altul rezultatele au fost mai bune, culminând cu mini-returul în care slătinenii sunt invincibili.

„Am început campionatul mai slab, dar motivele au fost obiective. În momentul în care ai foarte mulți jucători noi, este nevoie să se lege relațiile de joc. Ați văzut, pe parcurs relațiile s-au închegat, iar echipa a jucat din ce în ce mai bine. Sunt convins că echipa aceasta, în mini-returul care va urma, va avea evoluții mai bune. Nu, nu vor fi multe modificări în lot în această iarnă, tocmai pentru că echipa arată bine. Avem jucători de valoare, care pot face diferența, avem un joc de echipă foarte bun, cu multe faze de poartă. Am reușit să și înscriem, pentru că vă aduceți aminte, înainte echipa își crea multe ocazii, dar ratam. De data asta, echipa și ratează, dar și marchează destul de mult”, a declarat Dan Oprescu.
 
Suporterii prezenți în tribunele stadionului „1 Mai” la ultimul meci din an susținut de FC Olt, 3-1 cu Șoimii Pâncota, au susținut echipa în drumul către victorie. Antrenorul Dan Oprescu este de părere că evoluția scorului a adus publicul aproape de jucători. „În continuare spun, îmi asum acest lucru, suporterul slătinean este unul de rezultat. Dacă echipa câștigă, este aproape de ea, dacă pierde sau face egal lucrurile se schimbă”, a mai precizat Oprescu, vizavi de susținerea suporterilor.

Șapte remize, patru victorii, trei înfrângeri, 15 goluri marcate și 13 primite reprezintă linia de clasament a echipei FC Olt Slatina, care ocupă un loc în primele șase grupări ale seriei a II-a a Ligii 2.

Se reunesc pe 8 ianuarie

FC Olt își va relua pregătirile în vederea abordării meciurilor rămase de disputat din actualul sezon în prima parte a lunii ianuarie. Reunirea lotului este programată pe 8 ianuarie.

Componenții divizionarei secunde slătinene au intrat în vacanță imediat după meciul cu Șoimii Pâncota, câștigat cu scorul de 3-1. Chiar dacă vor avea liber o lună, jucătorii divizionarei secunde sunt nevoiți să urmeze un program de pregătire individual, pentru a-și menține condiția fizică.

„Programul de pregătire le va fi transmis, ca și până acum, prin mail. Să sperăm că pe 8 ianuarie, când este prevăzută reunirea lotului, ne vom revedea cu bine”, a declarat antrenorul grupării slătinene.

Meciurile rămase de disputat din retur se vor relua în primăvară. După încheierea sezonului regulat vor urma turneele play-off și play-out, în total alte zece meciuri de fiecare parte. Comparativ cu sezonul trecut, când se pleca la drum cu rezultatele din meciurile directe, în acest an se va intra în play-off sau play-out cu toate punctele acumulate în sezonul regulat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 10 Dec. 2014, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă