Oprescu: „Meciul cu Vâlcea este ca o finală”

15 Nov. 2011, 13:53 Seria 2
Oprescu:**

Aflată la trei puncte de un loc neretrogradabil, FC Olt Slatina are nevoie de o victorie în confruntarea de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, altă formație care luptă pentru supraviețuire în Liga a II-a. Antrenorul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu, spune că meciul are o miză aparte, iar jucătorii trebuie să-l trateze ca pe o finală.

În condițiile în care pe teren străin nu a cunoscut gustul victoriei, pe teren propriu FC Olt Slatina nu își poate permite pași greșiți în lupta pentru îndeplinirea obiectivului, menținerea în eșalonul secund. Gruparea pregătită de Dan Oprescu se află în fața unui meci decisiv, o victorie în disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea fiind vitală.

„În situația în care ne aflăm, o victorie cu Vâlcea este extrem de importantă pentru a nu ne distanța de celelalte echipe. Nu mă interesează celelalte rezultate, important este să câștigăm noi cele trei puncte. Nu este cazul să vorbim despre transferuri, ne aflăm în fața unui joc important, ca o finală, nu ne putem gândi la altceva decât la meciul acesta”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„La Turda a fost vorba de lipsă de atitudine”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră la un angajament mai mare al jucătorilor săi în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea. Tehnicianul grupării alb-vișinii consideră că lipsa atitudinii a dus la eșecul de la Arieșul Turda.

„Dacă în alte meciuri am tot vorbit de lipsă de experiență, de valoare, la Turda a fost vorba despre lipsa atitudinii. Când ai o astfel de atitudine nu poți emite pretenții la puncte, indiferent dacă joci în deplasare sau acasă. La fiecare meci am sperat să fie mult mai responsabili, dar nu s-a întâmplat de fiecare dată așa”, a mai precizat Oprescu.

După meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, în ultima etapă FC Olt Slatina se va deplasa la Bihor pentru confruntarea cu formația din localitate.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Nov. 2011, 13:53 Seria 2
Pe aceeași temă