Oprescu a stabilit jucătorii la care va renunța! Vezi numele celor cinci

05 Dec. 2011, 14:09 Seria 2
Oprescu a stabilit jucătorii la care va renunța!** Vezi numele celor cinci

Oficialii divizionarei secunde FC Olt Slatina au stabilit în mare parte lista cu jucătorii la serviciile cărora se va renunța. Cinci jucători nu se vor mai regăsi din retur în lotul aflat sub comanda lui Dan Oprescu, printre aceștia numărându-se atacantul Alin Mihai, titular în tabăra alb-vișiniilor.

A început „curățenia” de iarnă și în tabăra grupării FC Olt Slatina. Antrenorul Dan Oprescu a anunțat lista cu jucătorii la serviciile cărora va renunța. Printre cei care părăsesc gruparea alb-vișinie se numără atacantul Alin Mihai, jucător de bază în angrenajul echipei. De asemenea, pe lista plecărilor se află tânărul atacant Carlos Burian, fundașul dreapta Georgian Mormolea, mijlocașul Dan Ignat și fundașul central Alin Ignat, jucători care au evoluat puțin în tricoul grupării FC Olt Slatina.

„Unii au evoluat prea puțin și au dorit să joace mai mult, iar Alin Mihai are niște probleme personale și și-a dorit să meargă acasă”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„Purtăm discuții cu mai mulți jucători, unii dintre ei cu experiență”

Dacă la capitolul plecări deciziile au fost luate, oficialii clubului au demarat negocierile privind perfectarea unor transferuri. Potrivit spuselor antrenorului grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se poartă negocieri cu o serie de jucători.

„Purtăm discuții cu mai mulți jucători, unii dintre ei cu experiență, până când nu vom perfecta transferurile nu pot spune mai multe”, a mai declarat principalul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu.

Cu un lot format în mare parte din jucători tineri, media de vârstă a echipei fiind de 22 de ani, FC Olt Slatina a acumulat 15 puncte, clasându-se la finalul turului pe locul treisprezece. Aflată pe loc retrogradabil, distanța totuși de poziția care conferă menținerea în eșalonul secund este de doar un punct.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: photochic.ro

05 Dec. 2011, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă