O nouă luptă pentru salvare

30 Apr. 2009, 18:19 Seria 2
O nouă luptă pentru salvare

Sâmbătă la Gara Mare vine Liberty Salonta și deși aflați pe locul opt, bihorenii nu sunt nici ei scăpați de emoțiile retrogradării.
 

 

Timișorenii au neapărat nevoie de victorie în ciuda problemelor de la club. Căpitanul Ghiță Goșa va absenta din nou suspendat, iar fotbalistul de numai 21 de ani Raul Costescu pare decis să renunțe la fotbal. Acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente din cauza dificultăților financiare.

 

La capitolul absențe se numără și franco-tunisianul Chatti Ramzi, acesta suferind o entorsă etapa trecută. Antrenorul Florin Bugar se va putea baza în schimb pe serviciile portarului Mutu, revenit la antrenamente după o accidentare la picior.
 

 

„Trebuie să credem în șansa noastră, va fi un meci greu cu o echipă bună, dar care poate fi bătută. Jucătorii au dorința aceasta de a învinge, jucăm până la capătul celor 90 de minute, ca în victoria cu Universitatea Cluj”

Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara
 

 

7 goluri a marcat Raul Costescu pentru Viitorul Sânandrei în turul campionatului din Liga 3
 

 

Ciprian Străuț și Rareș Stan comeback
 

 

Cei doi fotbaliști împrumutați cu drept de cumpărare la Internațional Curtea de Argeș au șanse mari să se întoarcă la CFR din vară. Asta deoarece clubul argeșean nu pare dispus să mai achite suma de 50 000 de euro pentru acontarea celor doi.

 

CFR a primit deja pentru împrumutul celor doi doar până la vară, suma de 20 000 de euro.

 

articol scris de Cornel BIHOLARI
 

30 Apr. 2009, 18:19 Seria 2
Pe aceeași temă