„Nu se pot plânge că nu au avut șansă!”

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 10:52 Seria 2

Cu aproape două săptămâni înainte de în­ce­pe­rea campionatului, CS Mioveni se află în plin proces de pregătire al noului sezon. E­chi­pa a avut în această vară un stagiu de pre­gătire centralizată la munte, după care s-au jucat și mai multe meciuri amicale. Preșe­din­tele Consiliului Director al CS Mioveni, Du­mi­tru Olteanu, a urmărit cu atenție echipa în toa­tă această perioadă și a vorbit despre si­tuația de acum de la echipă.

– Domnule președinte, cum s-a văzut echipa în ultimul meci de pregătire, cel cu SCM?
– Suntem în continuare într-o perioadă de căutări. Echipa este în plin proces de pregătire, iar în această perioadă am jucat și câteva meciuri amicale. Au fost și victorii, dar a fost și acel egal de marți, cu SCM. Vor urma și alte meciuri de pregătire, unul chiar mâine, plus cel de cupă, iar eu sper ca până la începerea campionatului echipa să intre în formă. La prima etapă, vreau ca să fim în formă maximă…

– Au fost trei partide de verificare, ce se poate spune după ele?
– Eu zic că s-a văzut faptul că perioada de pregătire centralizată de la munte a fost una benefică. În aceste partide s-a văzut că echipa a acumulat la pregătire fizică, iar a­cum sperăm ca și relațiile de joc să fie cât mai bune. E clar că totul trebuie pus la punct. Cum v-am mai spus, așteptăm ul­ti­mele meciuri amicale și cele de cupă, ca să vedem unde ne aflăm, iar o concluzie o putem trage cu o săptămână înainte de în­ce­perea campionatului.

– Are CS Mioveni lotul complet în mo­men­tul de față?
– Zilele acestea, chiar am discutat cu antrenorul și mi-a spus că în momentul de fa­ță are dubluri pe toate posturile. Este a­co­perit, pentru că în mare parte i-am adus jucătorii solicitați. Sper ca între jucătorii ca­re sunt în lot să fie concurență acerbă. Ni­meni nu este titular, iar toți au avut șan­sa lor în această perioadă, nimeni nu se poa­te plânge că nu i s-a dat șansă..

– Urmează meciul de Cupă, de la Bol­dești. Ce așteptări sunt și care este o­bi­ec­tivul în Cupă?
– Normal, ne dorim să trecem de echipa din Boldești, pentru că noi suntem o for­ma­ție de Liga a II-a. Iar obiectivul în această com­petiție este să aducem la Pitești, acolo un­de vom juca în tur, o echipă de Liga I. Spe­răm să realizăm acest obiectiv.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 10:52 Seria 2
Pe aceeași temă